- Член од
- 23 јуни 2009
- Мислења
- 958
- Поени од реакции
- 23
1300продавам или менувам лг ке970цена 1500ден
Прегледај го приврзокот 48718
Јас прво те сметав за паметен дечко што пробува да изигра некој, ама како што гледам прилично мутав си бил. Убаво рекоа, сакаш нова С 3јка да ти продадам за 1000-1200 евра чим си овца да плаќаш такви цени?nema sansi da e kupen 600 evra pred 2 meseci xaxa decko ti lud si ili imas namera da poluduvas ,10 pati vi kazav deka vo garancijata ja pisuva cenata po koja e kupen a ovoj sto veli deka ke padne na 200 evra i ke se cudam sto me snaslo xaxa imam pari jas decko da te kupam i tebe i uste 100 kako tebe a za 200 evra ke go strosam pa ne ti go davam zatoa sto i da ti go dadam ti ne ke mozes da go koristis toa e prepameten telefon za tebe ,za tebe najrealno edno Nokia 3310 ke ti zavrsuva rabota ..aj pozz i ako ne vi odgovara muabetot kontrete se na drugo mesto ...
--- надополнето: 7 септември 2012 во 21:42 ---
batka eve pogoledni sam kolku pari cini momentalno telefonot vo Svajcarija a pred 2 meseca bese 100 franaka plus eve ti i pogoledni i sam ako znaes http://samsungmobileshop.ch/handydetail.php?id=155 ...aj sega koga vide slobodno mozes da i gledaj si go biznisot ..
И ти да не си некој советник Едино они имаат такви Ве ме роПродавам или менувам Xperia X10 црна. Цена по договор
zamena za nokia 5800? idoplata ako trebaПродавам или менувам Xperia X10 црна. Цена по договор
Замена само за HTC Desire HD/Sensation.zamena za nokia 5800? idoplata ako treba
okЗамена само за HTC Desire HD/Sensation.
moze zamena za cdradio za u kolaпродавам или менувам лг ке970цена 1500ден
Прегледај го приврзокот 48718
Продавам сони ериксон Х10 у добра состојба телефонот е црн повеке информации на линкот
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x10-2964.php
цена 8000ден
Prodavam Samsung Galaxy S2, koristen 5 meseci, uste pod garancija, so plus baterija originalna od Samsung 2000mAh (drzi dva dena so maltretiranje) i original Samsung plastika, aluminiumska futrola, kozena futrola, slusalici...
Kako sakate rutiran ili ne rutiran,
cena 320 evra.