Одбојка на песок (жени и мажи) - играме на 05.07 - Сезона 2014!

n/a

Член од
28 декември 2011
Мислења
1.194
Поени од реакции
2.258
Имаше фудбал во неделата?
Ех, StandinStill-e, кај ти се очите?! (реторичко прашање) :)

n/a

Член од
28 декември 2011
Мислења
1.194
Поени од реакции
2.258
Па затоа и почнавме со тагирање, да видиме колкав интерес има... во теков на неделава или следниов викенд...

Јас сакам да си ја одржам состојбава на зен после одмор, а веќе почнуваат нервози, па морам да одам контра, затоа инсистирам :)
Она со листата со тагнати никови на Acid; e веројатно добра психолошка финта - мотиватор... па, да видиме:

1. Величествената;
2. Kaiser;
3. StandingStill;

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Јас уште лечам психолошки рани од фудбалскиот пораз во неделата... Да се опоравам со фудбалска победа, па ќе се префрлам на одбојка :pos:
Немој вакви постови жити се :pos:

Ќе те пишам у список пошо нема смисла Величествената сама да игра а и така фино те деконцентрира што може и за фудбал ќе ти трае :pos:

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Јас за мене не знам сеуште,искрено,ќе почекам за некој ден ќе ви кажам да не ве излажам сега.
П.С
Acid Кажи ти дека ќе имаш трауми од моите голови,нема да шутирам веќе,ако резултат на тоа е твое отсуство од одбојкава:icon_lol:
Постар си,не е во ред:D

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Јас за мене не знам сеуште,искрено,ќе почекам за некој ден ќе ви кажам да не ве излажам сега.
П.С
Acid Кажи ти дека ќе имаш трауми од моите голови,нема да шутирам веќе,ако резултат на тоа е твое отсуство од одбојкава:icon_lol:
Постар си,не е во ред:D
Повеќе трауми имам од недостатокот на вистински голман отколку од твоите шутеви на празен гол, ама океј :)))
Не, шала на страна - не сметајте на мене за одбојка оваа недела. Имам други обврски. Од следната недела можда... :)

ЅОНЕ

сакам скопско
Член од
25 јануари 2007
Мислења
588
Поени од реакции
31
А кога би се играло ???

n/a

Член од
28 декември 2011
Мислења
1.194
Поени од реакции
2.258
Ако е за следната недела (ден - недела), тогаш и јас сум за, ако е во текот на неделата, нема да можам... како и да е....

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Дајте да се собереме бе времево уште е одлично ако не ова за фудбал да се собереме
--- надополнето: 8 септември 2012 во 11:49 ---
..

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Дајте да се собереме бе времево уште е одлично ако не ова за фудбал да се собереме

..
Фалат уште тројца за одбојкава ако сме јас, ти и Ханибал сигурни. На другиве изгледа не им се игра :).

За фудбал пиши се на другата тема да направиме список.

Kajgana Shop

На врв Bottom