Па спомнав може не е играта за секого ...Јас ја играв 1 час и не ми се допаѓаше
Околу тоа нов сум на форумот и се учам малце по маце ;DКога се отвара тема се пишува малце поопширно.
Јас ја играв 19 часа, 21lvl, и ми се допаѓа. Само неделава/две ми е на пауза, знае да се повторува.
Инаку грд старт има со секој, како несреден порт е, ама штом се навикнеш, одлична.
Изиграј го прво кецот, па потоа 2ката. Џабе ја играш ако не ја знаеш приказната која почнува од кецотЗначи играта е феноменална ... за storyline-от нема на сите да ви се допадне али е добра доколку сте фанови на игри како " Devil May Cry" или " Prince Of Persia" и Аssasins Creed Вреди да се види играта
Точно така. Јас фатив директ со 2кава и онака како да ме убутува директ у приказната, без никаков убав вовед на работи, што, како, зошто.Изиграј го прво кецот, па потоа 2ката. Џабе ја играш ако не ја знаеш приказната која почнува од кецот
1 не е RPG. Баш е многу поинтерен што си ги апгрејдуваш оружјата со помош на тепање. Најдуваш специјални енчантој и според енчантот, така и ти свети оружјето (според ефектот на енчантот). Пример има енчант што кога ќе ти мавниш, животните горат, па мечот то свети со оган целиот. Исто така нема левели и ајтеми да збираш. Барем дарксајдерс не треба да е таква, ама ајде то е , на 2ката ја заебале Иначе сум голем обожавател на дарксидерјсТочно така. Јас фатив директ со 2кава и онака како да ме убутува директ у приказната, без никаков убав вовед на работи, што, како, зошто.
Фин фајтинг систем, изгледа доста атрактивно и со многу опции али некако...не. RPG моментот ми е многу слаб, некако не ме возбудува тој дел и тоа што претежно по 1 линија се движат настаните.
И мене ме интересира истотоАбе wot ти гледам си подалеку стигнат да те прашам кај се тие 4цата што ти вика да ги убиеш тој од кај што купуваш скилови???Бјетир,Горвуд незнам уште тие 2цата како се викаа помогни ако сакаш
Убо ти кажаа каде се. Не читате ништо. Отвори Quests ќе ги најдиш одмаАбе wot ти гледам си подалеку стигнат да те прашам кај се тие 4цата што ти вика да ги убиеш тој од кај што купуваш скилови???Бјетир,Горвуд незнам уште тие 2цата како се викаа помогни ако сакаш