B_O_K_I
RACING maniac
- Член од
- 30 април 2008
- Мислења
- 1.931
- Поени од реакции
- 725
Една замерка патентот на задното тркало сврти го од другата страна Иначе супер е.Од Прилеп.
Една замерка патентот на задното тркало сврти го од другата страна Иначе супер е.Од Прилеп.
Да, да, јас тие ги возам моментално, сум возел и подобри гуми, ама Ок се за парите.Оваа со 2.2 ширина може да се стави на секаков 26 инчен бандаж така?
На Шапка. Ќе има тркаКаде ќе возите деновиве?
Вакви патеки има низ цело Водно. А природни убавини има низ цела Македонија и тоа мн поубави од овие. А GoPro нова HD hero е околу 250е A HD Hero2 e 300e. А може да се снима и со обична камера односно апарат еве како изгледа.Еве една интересна патека која премнопгу сакам да ја возам ама јбг далеко је ако некој знае некоја ваква слична петека тука во Македонија нека пише
--- надополнето: 6 септември 2012 во 15:07 ---
Дали некој знае дали сеуште трае забраната за движење во шума? и колку пари е една
GoPro камера?
Стај слика од твојот да видиме што точак имаш. Иначе дечкото пред мене е Командо член на форумов и има добар точак еве го.B_O_K_I А оваа патека од кај ја започнавте? прашав еден на водно и ми вика не можеш ти да одиш по тие патеки со ваков точак и затоа не ни сум се загреал да се спуштам од Крст до доле со мојот. А како што гледам на видеово тој пред тебе дечкото има точак по лош од мојот.
Да, може да најдеш во подобриве продавници/сервиси за точаци (Probike, Prosport, Bikestop итн.).Се продава држач за заден менувач?
Секоја марка си има посебен тип на држачи или се „универзални“ кај поновите велосипеди и колкава цена се?Да, може да најдеш во подобриве продавници/сервиси за точаци (Probike, Prosport, Bikestop итн.).
Не знам колку пари се, до сега не ми требале, не би требало да се скапи, некои 300-400 денари за основните модели. Брендираните може да достигнат и повисока цена. Инаку секој бренд користи различни држачи, исто така зависи и од рамот каков држач пасува. Најубаво однеси го на сервис па таму да ти сменат, сигурно и брзините ке треба да се прештелуваат зошто ке се вади менувачот.Секоја марка си има посебен тип на држачи или се „универзални“ кај поновите велосипеди и колкава цена се?
Возиме секој ден ако си за оффроад повели доколку си сигурен во точакот.Здраво ај ако има некој време нека каже некоја добра патека за возење точак не мора само во Скопје да е