Општи вело муабети, прашања, совети

L

.Lost Angel.

Гостин
Еве една интересна патека која премнопгу сакам да ја возам ама јбг далеко је :) ако некој знае некоја ваква слична петека тука во Македонија нека пише :)
--- надополнето: 6 септември 2012 во 15:07 ---
Дали некој знае дали сеуште трае забраната за движење во шума? :) и колку пари е една
GoPro камера?

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Еве една интересна патека која премнопгу сакам да ја возам ама јбг далеко је :) ако некој знае некоја ваква слична петека тука во Македонија нека пише :)
--- надополнето: 6 септември 2012 во 15:07 ---
Дали некој знае дали сеуште трае забраната за движење во шума? :) и колку пари е една
GoPro камера?
Вакви патеки има низ цело Водно. А природни убавини има низ цела Македонија и тоа мн поубави од овие. А GoPro нова HD hero е околу 250е A HD Hero2 e 300e. А може да се снима и со обична камера односно апарат еве како изгледа.

L

.Lost Angel.

Гостин
B_O_K_I А оваа патека од кај ја започнавте? прашав еден на водно и ми вика не можеш ти да одиш по тие патеки со ваков точак :cautious: и затоа не ни сум се загреал да се спуштам од Крст до доле со мојот. А како што гледам на видеово тој пред тебе дечкото има точак по лош од мојот.

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
B_O_K_I А оваа патека од кај ја започнавте? прашав еден на водно и ми вика не можеш ти да одиш по тие патеки со ваков точак :cautious: и затоа не ни сум се загреал да се спуштам од Крст до доле со мојот. А како што гледам на видеово тој пред тебе дечкото има точак по лош од мојот.
Стај слика од твојот да видиме што точак имаш. Иначе дечкото пред мене е Командо член на форумов и има добар точак еве го.

L

.Lost Angel.

Гостин
B_O_K_I Извини другар сега го изгледав целото видео и го видов убаво точакот :) Точакот му е супер моја е грешка е што јас на почетокот само го видов малце ми заличи дека е ко обичнине точаци :confused: моја грешка се извинувам.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Да, може да најдеш во подобриве продавници/сервиси за точаци (Probike, Prosport, Bikestop итн.). :)
Секоја марка си има посебен тип на држачи или се „универзални“ кај поновите велосипеди и колкава цена се?

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Секоја марка си има посебен тип на држачи или се „универзални“ кај поновите велосипеди и колкава цена се?
Не знам колку пари се, до сега не ми требале, не би требало да се скапи, некои 300-400 денари за основните модели. Брендираните може да достигнат и повисока цена. Инаку секој бренд користи различни држачи, исто така зависи и од рамот каков држач пасува. Најубаво однеси го на сервис па таму да ти сменат, сигурно и брзините ке треба да се прештелуваат зошто ке се вади менувачот. :)

L

.Lost Angel.

Гостин
Здраво ај ако има некој време нека каже некоја добра патека за возење точак не мора само во Скопје да е :)

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Здраво ај ако има некој време нека каже некоја добра патека за возење точак не мора само во Скопје да е :)
Возиме секој ден ако си за оффроад повели доколку си сигурен во точакот.

Kajgana Shop

На врв Bottom