Нови возачки дозволи

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
дечки наводно во тестовиве имало две раскрсници што требало погрешно да се решат... може ли да ми кажете кои се тие и дали треба така...

дечки наводно во тестовиве имало две раскрсници што требало погрешно да се решат... може ли да ми кажете кои се тие и дали треба така...
Ако ти е прв пат, пожелно е погрешно да решиш барем 5 прашања. Не е интересно да положиш од прва.

Ако ти е прв пат, пожелно е погрешно да решиш барем 5 прашања. Не е интересно да положиш од прва.
Ова е во новите тестови ?! ПА ЗАРЕМ СЕ ВОВЕДЕНИ ВЕЌЕ !!! ??
Викаа ќе бидат воведени на 1 јули ....Што се случува ?!

Нови електронски тестови мислам дека ќе има од први септември.... јас би требало да полагам околу 10ти август :-)

Ова е во новите тестови ?! ПА ЗАРЕМ СЕ ВОВЕДЕНИ ВЕЌЕ !!! ??
Викаа ќе бидат воведени на 1 јули ....Што се случува ?!
не се грижи не се воведени сеуште, денес полагав, ептен беше лесно :)

Нема ништо страшно за полагање.. Тестовите од секогаш биле и ќе бидат лесни..... Не е којзнаа колкава филозофија...

Незнам тоа, мислам дека е само за низ град. Ама па може имаш некоја итна потреба да одиш надвор од градот, не си ти крив што они немаат картончиња за да ти ја направат возачката.
Убаво пишаа погоре, зависи од тој што ќе те сопре. :tapp:

Ај и мене прати ми ги :)

Ако може некој да ми ги прати тестовите, ќе му бидам благодарен :)

А да ги закачи некој на rapidshare и да стави линк?

Или препратете ги на SMarkovski@gmail.com :)

Како го фаќам последниот воз на 28-ми па па па...

Излезено е официјално од кога се електронските тестови, или уште е на тоа "септември"?

Инаку, внимавајте. Од Донев тестовите, таа шемата со одговорите, има неколку грешки.

Ве молам ако знае некој да ми каже до кога најкасно треба да се сменат старите возачки со нови? Мојата важи до 2015.
Итно ми е.

Ако може да ми кажете што е потребно и колку кеш ке треба да се плати за да се извади Ц категорија

Има ли некои информации кога ќе добијат картички за вадење на возачки?

има некој расположен да ми одговори кој е точен одговор на раскрсницава. Според мене е под В(треба да го пропушти само жолтото возило) а во одговорите е А (има првенство) :eek:Pictur 05-04.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom