A
apidrone
Гостин
Дечки, а ви текнува лани исто со Гранада, тепавме 5-1, Роналдо го даде 5тиот и не го прослави, па се дигна фама што како зошто и одма го „продадоа“ новинариве? Искулирајте, ништо не се случува гарант.
4:55Дечки, а ви текнува лани исто со Гранада, тепавме 5-1, Роналдо го даде 5тиот и не го прослави, па се дигна фама што како зошто и одма го „продадоа“ новинариве? Искулирајте, ништо не се случува гарант.
Епа тој пред се е Шпанец, ни боли нас ти за кого навиваш и што мислиш. Нека иде у курац плачкото, бил тажен среќен, за тие пари и тажен ќе лупам како коњ, не ги прославувал, голем курац... Премногу фама се крена околу ова со Роналдо а можеби е се лага.А тоа што Касиљас беше еден од двајцата кривци за голот на Гомез?
Ако веќе гледаме така Касиљас многу полошо изигра од Роналдо за позицијата што ја имаше во текот на целата сезона.
Од друга страна пак се знае дека никој нема да му даде златна топка на Касиљас, пошто е голман, и пошто во игра се најдобрите голгетери во светот, без разлика на тоа што освоил, колку топки фатил или друго нешто.
Мене ми пречи тоа што мајмуните од Барселона се за Барселона пред се друго, за разлика од нашиот кловн што гледа да направи тие да се чуствуваат подобро. Зошто пак тие не превземат нешто околу тоа?
Касиљас бил капитен на Шпанија. Ме заболе мене за Шпанија, ја навивам за Реал и за Македонија.
Тек сеа сфаќаш какво е клетото македончеПлачко плачко,ама кога даваше голови до таван рипавте,се утепавте од ,и сеа не ви чини зашо се пожалил дека нешто не е во ред...
Изгледа и тој имал такви денови па кажува од искуство.Инаку имаше јак коментар вчера на јутјуб, демек Роналдо у изјавата кажува: „Ова е еден од тие денови“, и коментарот подолу: „Да Кристијано, менструалниот период знае да биде тежок“
И тата би синеSuck it haters.
Irina Shayk: "Cris je jako vezan za Madrid"