ne deka ne sakale da ucestvuvaa u ovja rabote tuku tia ne praa muabet so cela ekipa...Toj Borce Ristovski so svite se iskaral posledno so Jorde na trrening...Skopski pedercinja a za Petkovski - Geleto nema koj ne znae deka e najgolem shitkacНека им биде опомена ова што се деси пред соблекуална, зош нареден пут нема да пројда ваке лесно.
А иначе газдеве ако не са тиа истите што го држеа ФК Скопје, ја го сечем! Случајно или не, денеска низ град ги видов истите тиа што фрлаа со столице по нас у Битола за баражот.
Иначе вреди да се напомене дека од вчера се суспендирани: Ристо Митрески, Петковски и десниот бек што дојде од Миравци ми се чини. Ваљда не сакале да учествуаа у овја срамоте.
И еден респект за ЈОРДЕ, се покажа дека покрај све е чуек на место!!! БРАВО!
Не бојкотирамо, ама со оглед на тоа шт осе дешава више втора сезона у клубов, и ова е премија.Едно прашање до Војводи: Бојкотирате или? (не е провокација)
Тие што мислиш дека ви се газди се ставени од спонзорот Спорт Лајф. А во битола беа кримоси и локални силеџии дојдени по наредба за да си искочи утакмицата како што си била договорена, не дека имале они нешто против вас./quote]
Истите кои наредија Тетекс да прими гол у полуфинале на купот против Скопје.
Незнам што е и како е, само знаeм дека на Тетекс црно му се пишуе. Добро ги знаете и вие, а и ја добро ги знаем кој са и како са.Тие што мислиш дека ви се газди се ставени од спонзорот Спорт Лајф. А во битола беа кримоси и локални силеџии дојдени по наредба за да си искочи утакмицата како што си била договорена, не дека имале они нешто против вас.
--- надополнето: 31 август 2012 во 11:19 ---
Тие што мислиш дека ви се газди се ставени од спонзорот Спорт Лајф. А во битола беа кримоси и локални силеџии дојдени по наредба за да си искочи утакмицата како што си била договорена, не дека имале они нешто против вас.
Пак ќе ви кажем, не са криви играчите. Под голем притисок са верујте, и немаа излез. Главните кривци са тиа у управа, не сакам да ги именуем. А дур не замина они, мие неможемо ништо.Значи упте една драма изрежирана у Кратово, излезе вистина прогнозата цел град што ја збореше 1 и 3+. Незнам само до кога мислат да го закопуаа Тетекс. Нека замина подобор барем со срце ќе играа Тетовчаните а не ваке да ни се смее цела Македонија. Го пљукавмо Брацо лоша екипа смо имале тогаш, таја екипа за овја глумциве денеска е измислена.