Во што веруваат атеистите?

• Креатор на темата Креатор на темата МАЈОР
  • Време на започнување Време на започнување
432014_432285976810374_178142400_n.jpg

Во што веруваат атеистите.... ? ,Зошто толку енергично се обидуваат да докажат дека бог не постои...?, И дали се обидуваат и самите да се убедат во тоа нивно твредње ?!!...
N everuvaat zatoa sto se izbezumeni nemaat, prestva za duhvnosta, ili toa im e nekakov izgovor, so toa mislay ke i inegaat na realnosta .

N everuvaat zatoa sto se izbezumeni nemaat, prestva za duhvnosta, ili toa im e nekakov izgovor, so toa mislay ke i inegaat na realnosta .

А реалноста е дека треба да улетуваме со авиони во згради, така?

И тебе да ти нудат 72 девици, несколку секунди по улетувањето у зграда, ќе го сториш истото.

Ама, за жал, девици тебе не ти нудат:P

И тебе да ти нудат 72 девици, несколку секунди по улетувањето у зграда, ќе го сториш истото.

Ама, за жал, девици тебе не ти нудат:P

Јас сакам искусни. :icon_lol:

Логично дека неможеме, да улетаме со авион во некоја зграда, бидејќи има огромна димензија, и како тело, авионот е само матријална фигура, додека човечкото битие е духовно и може секаква духовна сила да навлезе во него, да остане и да живее во него.

Логично дека неможеме, да улетаме со авион во некоја зграда, бидејќи има огромна димензија, и како тело, авионот е само матријална фигура, додека човечкото битие е духовно и може секаква духовна сила да навлезе во него, да остане и да живее во него.

Moze li nekoja zlobna sila da navleze, i da zivee u tebe?

Moze li nekoja zlobna sila da navleze, i da zivee u tebe?
Порано можеше, сега неможе бидејќи сега во мене Бог и секоја нечиста сила, бега од мене затоа што бега од Оној кој е во мене. Госпдо Исус Хрисос .

Порано можеше, сега неможе бидејќи сега во мене Бог и секоја нечиста сила, бега од мене затоа што бега од Оној кој е во мене. Госпдо Исус Хрисос .

И кога влегуваше во тебе, што чувствуваше ти? Што ти правеше, нечестивата сила?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom