Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
Исто како што идат и Цеца и Лепа Брена. Уствари ист стил на музика се.Тие групи идат со пиво и скара![]()
Исто како што идат и Цеца и Лепа Брена. Уствари ист стил на музика се.Тие групи идат со пиво и скара![]()
Nemoj sreco nemoj danasSars и Riblja Corba можам да ги слушам секоја недела и пак да не ми бидат досадни а има и пивце па и скаричка...мераци![]()
Кога почнав да какам, еве види што се водело како концерт на вечертаТие групи идат со пиво и скара![]()
Ќе издржиш вака економски јас сум сигурен од 22.00 до 01.00 вечерваNemoj sreco nemoj danas
Da ispravljas krive drine
Mozes doci do istine..
--- надополнето: 2 септември 2012 во 17:33 ---
Кога почнав да какам, еве види што се водело како концерт на вечерта
http://rostiljijada.leskovac.tel/
И немој ти мене"тие групи одат со пиво и скара"!!
Инаку едно лепче со лесковачка 100 динари( 117 динари за 1 евро!), а 250-300 грама плескавица. Мислам FUUUUUU!
Знам дека ќе издржам. Слушалки на уши и ЈуТуп за ДиЏеј.Ќе издржиш вака економски јас сум сигурен од 22.00 до 01.00 вечерва![]()
Неможеш да споредуваш сеа баби и жаби.Исто како што идат и Цеца и Лепа Брена. Уствари ист стил на музика се.
Цеца и Брена баш се баби...Неможеш да споредуваш сеа баби и жаби.
Riblja i Sars се нешто друго![]()
Да имаше уши, ќе знаеше дека е исто. Како и Бјело Дугме. Се е тоа турбофолк, само со различна позадина.Неможеш да споредуваш сеа баби и жаби.
Riblja i Sars се нешто друго![]()
Абе види животот е турбофолк така со уши, без уши тоа е!Да имаше уши, ќе знаеше дека е исто. Како и Бјело Дугме. Се е тоа турбофолк, само со различна позадина.
нема везе јас се изнашетав па пак ми е супер а ти тажна си пошо ти е супер и не ти се усогласуваат мислењата со некои од тукасамо јас нешетано дете, па се ми беше супер...![]()
Читај на темава какви луѓе сакаат да идат вечер и ќе ти биде јасно.Многу сељачана на пиволенд, или мене ми се чинеше...
Јаооо фала на комплиментот...Читај на темава какви луѓе сакаат да идат вечер и ќе ти биде јасно.
Не мислев на тебе Неса, немај гајле.Јаооо фала на комплиментот...