Градежен факултет

• Креатор на темата Креатор на темата Viki Cheda
  • Време на започнување Време на започнување
Ај тие шо бевте да се запишувате денес кажете нешто повеќе за овие документи:

-Пријавен лист (дали е оној истиот како на денот на пријавувањето затоа што јас имам дома уште еден резерва, купив минатиот пат) :pipi:
-Формулар за запишување на семестарот (што се пишува, каде може да се набави?)
-Интерен формулар за запишување на семестарот - анкетен лист (каде може да се набави, го даваат таму или мора да се симне од интернет)
-Потполнет статистички лист ШВ-20 (WTF???) :гомце:

Јас бев денеска и сум прв запишан студент на Градежен. :vozbud:
Ај тие шо бевте да се запишувате денес кажете нешто повеќе за овие документи:

-Пријавен лист (дали е оној истиот како на денот на пријавувањето затоа што јас имам дома уште еден резерва, купив минатиот пат) :pipi:
-Формулар за запишување на семестарот (што се пишува, каде може да се набави?)
-Интерен формулар за запишување на семестарот - анкетен лист (каде може да се набави, го даваат таму или мора да се симне од интернет)
-Потполнет статистички лист ШВ-20 (WTF???) :гомце:
Нема врска тој пријавен лист со овој новиот. Значи се што наброја тука, го купуваш во скриптара на факултетот за 150ден (бараш пријавен лист и добиваш три во едно). Во првата училница до шалтерот, се даваат примери како треба да се пополни индексот (треба да го пополниш и да залепиш сликичка (има лепак, без гајле)). Го добиваш исто и анкетниот лист со предмети кои треба да ги внесеш во индексот. Одиш земаш индекс, го пополнуваш како што е наведено и ги предаваш на шалтерот заедно со пријавните листови (на истиот тој на кој беа уписите).
Се надевам дека ќе ви биде од помош. :)

Јас бев денеска и сум прв запишан студент на Градежен. :vozbud:

Нема врска тој пријавен лист со овој новиот. Значи се што наброја тука, го купуваш во скриптара на факултетот за 150ден (бараш пријавен лист и добиваш три во едно). Во првата училница до шалтерот, се даваат примери како треба да се пополни индексот (треба да го пополниш и да залепиш сликичка (има лепак, без гајле)). Го добиваш исто и анкетниот лист со предмети кои треба да ги внесеш во индексот. Одиш земаш индекс, го пополнуваш како што е наведено и ги предаваш на шалтерот заедно со пријавните листови (на истиот тој на кој беа уписите).
Се надевам дека ќе ви биде од помош. :)
А тие три во едно се пријавен лист, формулар и интерен формулар? А статистички лист ШВ-20?

А тие три во едно се пријавен лист, формулар и интерен формулар? А статистички лист ШВ-20?
Едно од овие е исто, не знам што, но има само три листа...
--- надополнето: 30 август 2012 во 17:50 ---
А индексите кај ги земаш кој ти ги дава?
Бесплатно во првата училница до шалтерот. Ајде ќе се снајдете лесно е... (y)

Уплатницата со АДМИНИСТРАТИВНА ТАКСА има уплатна сметка 840 ХХХ 03161. На местото на Х кои бројки треба да стојат? Сакам да ја уплатам тука во мојот град ама ми прават проблем. Не даваат без тие 3 бројки. Тоа било демек некоја шифра на општината ама за општината од Скопје треба да се пишува шифрата (кај што се наоѓа факултетот) или за мојот град? :mad:

А што е финтата со кредитите, 35 кредити треба да имаш од предметите што ќе ги одбериш?

Луѓе јас не познавам ниеден колега и тоа ме плаши :)) Што е со вас? Имате некој познат..?

И јас не познавам никој инаку сум на конструктивна ама тука на форумот изгледа повеќето сте на геодезија :вонзем:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom