Одличен трансфер маркет за нас,си ги продадовме единствените светска класа играчи и ги заменивме со просеци. Си отидоа легендите ги заменивме со АМАТЕРСКИ ИГРАЧИ.
Ова жално бе,ова е трагикомично,ова е брука невидена и нечуена. Па во време на Лео пак имавме барем еден светска класа играч. А сега што имаме ?
Имаме констант,траоре,јепес,анте,бонера.......да продолжам ли.
ГО ИМАМЕ БОАТЕНГ КАКО ПОЛУШПИЦ ејјјј местото кај што игра играчот што највеќе знае да игра фудбал во тимот
ццц хахахаха
Па уште ќе ќења ќелавицата борба за скудето сакал ? хахах па тој среќен нека е ако играат Лига Европа со овој состав бе. Најсериозен сум,не сум ни разочаран дека не зедоа некој јак,само сум реален,со овој состав нема л.ш.
Алегри или е ретардиран или ги дупи во здрав мозок сите со јепес и бонера во прв состав,зошто осеќа дека ќе го избркаат,плус со галијани ептен се закошкаа цело време контра си одат.
Нека си иде и јас би си идел после вакво трасфер лето.
Ова беше моментот бе,сега кога си отидоа СТАРЦИТЕ,кога се собраа пари,сега се купуваа играчи за наредни 10 години,е. И после ќе го дупат просеците нема да сакаат да си идат,па нека те дупат келаво копиле,и јас да сум мезба а да гледам дека еден ЦРЕП ЦРЕПОСАН игра пред мене ќе останам да се борам за место. А и што пак некој ко антонини ќе донесеа.
Нема бе милан веќе изгуби осет со реалноста,со времето,не можеш ти да направиш тим од неквалитетни играчи,од позајмени играчи,од отпадоци. Не иде бе,не иде така !
Си го изгубил цел тим,сакаш смена на генерации ??? Ова го правиш,го купуваш Лорис за 10 мил,го купуваш Кришито за 15 мил,го купуваш Мванга за 9 мил,не му го продолжуваш договорот на неспособниот фламини и со земаш Аквилани за 1 мил.,земаш добро технички потпован полушпиц,земаш играч ко Стротман што знае и да копне и да додаде,го земаш за 20-25 мил Џеко(кој се утепа од плачење да дојде кај нас)или Љоренте за 20 или па еј,еве луда идеа зошто не го позајмиш Керол за без пари ? А не да плаќаш 7 мил. за ист таков играч само постар.
Шо ? Немаш слободни еу места,ау заборавив ги истроши на Касиљас овај Габриел и Пике овај Запата.
Знаете зошто во милан нема смена на генрации и нема квалитетни играчи ? Зошто горе прво треба да има смена итоа од корен,фала им на старите ама веќе незнаат што прават и не сакаат да вложат,е таму смена треба да има.
Искрено и од се срце им посакувам да не видат ни лига европа догодина.
Се читаме во некои подобри времиња миланези,со некој друг состав,за овој не вреди да се трошат зборови.