Македонец во американскиот FLAWLESS Fighting Championship

• Креатор на темата Креатор на темата Kadaif
  • Време на започнување Време на започнување

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.443
Поени од реакции
9.412
Прв пат гледам македонец да допре до ваков тип на борби во Америка, најќеф ми направи скандирањето на гоцевата раса од нашата дијаспора (y)

Интервјуто е закон :)

Се убаво, само во третиов клип ептен се изврза :pos:

Типичен коментар на пичкетина...

А мислиш овај најголем успех што му е затворен во кафез и се бори место куче или петел знае што е храброст има поим за тоа? Само добро истренирано куче или петел е, гладијатор роб за забава на широки народни маси.

А мислиш овај најголем успех што му е затворен во кафез и се бори место куче или петел знае што е храброст има поим за тоа? Само добро истренирано куче или петел е, гладијатор роб за забава на широки народни маси.
Тој е спортист и го прави тоа за негова лична сатисфакција, ако имаш муда иди ти тепај се, не само да мрчиш...

Што си постигнал ти повеќе од него во животот па да коментираш ?

За него успех е што се напуни со 130 килограми квалитено сало пред компјутер и е дежурен трол на кајгана :свиркам:

Куроглави идиоти во кавез се тепаат и тоа се смета за животен успех.

Секој на различен начин го доживува животниот успех и спортот, тоа е прашање на принцип и карактер. Еве на пример ти не го сакаш овој спорт и го сметаш за глупост и бруталност, тој си го сака тој спорт и смета дека може да успее во него, па нека тера понатаму. Негов живот, негов избор. А тебе, мене и другите што мрчиме од страна никој не не тера на сила да го гледаме овој спорт.

ми се кења од вакви спортови, мма, к1 и слични новосоздадени
1. најавата - „ ристооооооооооооооооо пецкоооооооооооооооооооооооов“
2. самодовербата на кретениве, не се ни свесни дека културен борач, џудиста, каратиста можи да ги скичми.
3. голем процент се баш куроглави без 2 грама мозок.

не се палете на вакви, тренирајте вистински спортови.

za site sto trolate za mma k-1 kik boks i razni vakvi sportovi
imam samo edno prasanje dali ste trenirale baram malku od ovie sportovi

probajte trening dva ako ne vi se dopaga vo red ako ne ne trolajte be
oliver e prviot makedonec koj se borel mma vo amerika za pocetok dobro e

a za drugite sto ne im cini ovoj sport probajte mesec dena odite vo nekoj klub istrenirajte pa da ve vidam kakvo mislenje ke imate za ovoj sport

ne razbirate deka ne e samo vlezi vo kafez i mavaj se
znaes li ovie sportisti kolku vlozuvaat vo sebe ..
1.fedor emailenko
2.mirko cro cop
3.alister overeem

site se kuroglavi idioti taka???
ke ti dadam primer URKO so pomos na kikboksot mu stana bodigard na gruevski
a site sto treiraa togas so nego sea imaat dobra rabotna pozicija
a uci ti 5 fakuleteti i apk si bez rabota
poentata mi e deka ne e samo da trolate
fakt e deka ovie sportovi im imaat ponmognato na dosta luge
za samodoverba za izdrzlivost za nadez za podobri custva i red drugi raboti

ovie imaat postignato dosta poise odkolku nekoi so pomos na ovoj sport i im pomognal ovoj sport dosta vo zivotot a i na red drugi sto trenirale

znaci videte probajte mesec dena da go vezbate pa ke vidam kakvo mislenje ke imate za ovoj sport
tolku od mene

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom