- Член од
- 22 декември 2011
- Мислења
- 2.361
- Поени од реакции
- 5.486
Пред 2-3 месеца брзината одеше од 10 до 11 а сега ми е отрпилика од 5-6. Дали е ова до мојот компјутер или до т-хоме
Имало некој проблем кај корисниците инаку тие ја пуштаат максималната брзина колку плаќаш мене ми беше 1 мбпс се јавив и за помалку од една минута ми го направиаа и сега 2 месеца тестирам на спеедтест се е ок.
Пред 2-3 месеца брзината одеше од 10 до 11 а сега ми е отрпилика од 5-6. Дали е ова до мојот компјутер или до т-хоме
Па го користам пакетот 3мах од 1500ден. Колку отприлика брзината треба да ми е?Имало некој проблем кај корисниците инаку тие ја пуштаат максималната брзина колку плаќаш мене ми беше 1 мбпс се јавив и за помалку од една минута ми го направиаа и сега 2 месеца тестирам на спеедтест се е ок.
8 мбпс а на спеед тест треба да ти покажува 7.56мбпс 6.45 мбпс а доколку имаш само 0.64 мбпс обавезно да се јавиш на т-хоме да ти го средат Инаку не е проблем до компјутерот толку имаш 8 мбпс толку ти стои така си е за тој пакет 3 макс од 1500 денари значи нема никаков проблем со интернетот.Па го користам пакетот 3мах од 1500ден. Колку отприлика брзината треба да ми е?
Исто така нема проблем ни со твојот компјутер.8 мбпс а на спеед тест треба да ти покажува 7.56мбпс 6.45 мбпс а доколку имаш само 0.64 мбпс обавезно да се јавиш на т-хоме да ти го средат Инаку не е проблем до компјутерот толку имаш 8 мбпс толку ти стои така си е за тој пакет 3 макс од 1500 денари значи нема никаков проблем со интернетот.
3 Max Optic StartАј со среќа нека е, колку се плаќа за толку брз интернет?