Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Јунајтед, Шалке, Ајакс, Селтик! Ама шо нема шанси така да биде, нема! :)

Селтик е добар тим ама има голема репутација посебно поради нивните навивачи. Кој и да му се падне Селтик ќе биде празник на фудбалот, прекрасни фанови. Ја многу сакав да влезат во трет шешир и со Дортмунд да се паднат, посебно што навивачите се побратимени, но за малце не испадна.

Хехе, и во право е ;) Имам чувство дека Англичаните имаат голема почит према Бундеслигата, барем досега само позитивни работи имам читано од Англиски медиуми. Ама и обратно голема е почитта во Германија за Премиер Лигата која важа за најдобра лига и тоа убедливо.
--- надополнето: 30 август 2012 во 03:25 ---
http://www.redcafe.net/f6/uefa-champions-league-group-stage-draw-2012-13-a-358495/#post12178094

(y)
Долго време сум и на тој форум, повеќето се навивачи што одат на утакмици, а ако зачепкаш малце по темите можеш да видиш дека англиските фудбалери што се форсирани се мета на спрдња во споредба со германските таленти :D

Долго време сум и на тој форум, повеќето се навивачи што одат на утакмици, а ако зачепкаш малце по темите можеш да видиш дека англиските фудбалери што се форсирани се мета на спрдња во споредба со германските таленти :D

Дада, ама знајш како е тоа, тревата на комшијата е позелена од мојата. Фудбалот си е таков, брз, емоцицски, итн. Сепак, Премиер Лигата во Англија е најјаки во однос на играчи, можеби не со толкава предност како некој сакаат да укажаат ама сепак. Од друга страна мислам дека Бундеслигата остави супер впечаток од некој трансфери; овие Озил и Кедира не ги спомнувам тие се надвор од Англија, ама Демба Ба и Сисее кој се дојдени од тимови кој се средични и послаби од просекот, оставија добар впечаток во Англија. Па и Мертесакер и Подолски ќе се снајдат не се сомневам а дојдени се за по 10м ЕУР. Кој играч од Англија можеш за тие пари да земеш? А Подолски има над 100 надпревари за Германија?!

Е не можеш точно, тука ете гледаш и самиот Стивен Флечер вреди 15 милиони. Само ние сме ко дедо мраз па даваме играчи за еден милион најскапо :facepalm:

Е не можеш точно, тука ете гледаш и самиот Стивен Флечер вреди 15 милиони. Само ние сме ко дедо мраз па даваме играчи за еден милион најскапо :facepalm:

Не, ок си е тоа што домашните играчи си имаат цена, сепак проверени се во тоа првенство. Но, има големи екстреми, како што е примерот на Керол од Ливерпул. Ок си е дечкото, ама за 41м нема играч дојдено во Германија. Е тие се тие чудни работи на трансфер-маркетот во Англија.

Денес се надевам на потешка група во ждрепката, не група на смртта, ама потешка група, зошто очигледно само тогаш играме од старт и цели 90 минути. Очигледно некои лекции од лани не се научени барем по изгледот од првите две кола во ПЛ, со Евертон поасално нападнавме од кога примивме гол, а со Фулам одигравме одлично прво и во второ тотално ја тргнавме ногата од гаста. Сакам да ги избегнеме Базел по секоја цена зошто уште имам трауми од ремито 3-3 на ОТ и повредата на Видиќ. Ќе им вратиме ама се надевам тоа нема да биде годинава исто и Бенфика, едноставно не ни иде со португалски екипи или се мачиме против нив. Мој избор би бил Јунајтед, Шалке, Ајакс, Монпеље/Д. Загреб. А за другите групи лично имам една желба - Барселона, Сити, Јувентус, Дортмунд :sneaky:

Денес се надевам на потешка група во ждрепката, не група на смртта, ама потешка група, зошто очигледно само тогаш играме од старт и цели 90 минути. Очигледно некои лекции од лани не се научени барем по изгледот од првите две кола во ПЛ, со Евертон поасално нападнавме од кога примивме гол, а со Фулам одигравме одлично прво и во второ тотално ја тргнавме ногата од гаста. Сакам да ги избегнеме Базел по секоја цена зошто уште имам трауми од ремито 3-3 на ОТ и повредата на Видиќ. Ќе им вратиме ама се надевам тоа нема да биде годинава исто и Бенфика, едноставно не ни иде со португалски екипи или се мачиме против нив. Мој избор би бил Јунајтед, Шалке, Ајакс, Монпеље/Д. Загреб. А за другите групи лично имам една желба - Барселона, Сити, Јувентус, Дортмунд :sneaky:

Секако ги одбегнуваме Базел тие не се пласираа годинава :)...Инаку и јас би сакал малку поцврста група да се испотат малку преку недела кога ќе играат. Иако сигурен сум дека кој и да се падне скапо ќе плати за лани :)

Сакаш да ти кажам една тајна?
-Базел испадна хиихихихих :LOL:(y)
--- надополнето: 30 август 2012 во 10:24 ---
Секако ги одбегнуваме Базел тие не се пласираа годинава :)...Инаку и јас би сакал малку поцврста група да се испотат малку преку недела кога ќе играат. Иако сигурен сум дека кој и да се падне скапо ќе плати за лани :)
Си ме спреварил :)

Ја едино не сакам Бенфика да ни се падне. Умрена екипа, уште поумрена откако Бето ни го збрца од 30 метра пред многу години :)

Шалке, Јувентус , Борусија, ПСЖ ... некој од овие тимови да ни се падне за супер фудбал а другите може би Динамо Загреб па да се организира една посета :) . Нема слаби тимови повеќе така да сеедено кој ќе ни се падне, првенствено и најважно ми е да гледам супер добар фудбал !!!

http://24fudbal.com.mk/vesti/4764/fiorentina-berbatov-ne-zasluzuva-da-go-nosi-nasiot-dres
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

САФ го блокираше транаферот на Берба во Јуве, затоа што се беше договорено со Фио а нејќе да засилува конкурентски екипи.

САФ го блокираше транаферот на Берба во Јуве, затоа што се беше договорено со Фио а нејќе да засилува конкурентски екипи.
Штета .... а баш добро ќе му легнеше Јуве !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom