До женските/машките дали преферирате невини мажи/жени или поискусни?

• Креатор на темата Креатор на темата konz
  • Време на започнување Време на започнување
Ја до сеа не сум пробал:( Исти курац ми е дали ќе биде невина или не! :vozbud:

Мене не ми е јасно едно нешто... на форумов мнозинството кажуваат дека сакаат невина девојка, а кога девојка нема да им даде, т.е ќе одбие да има секс со нив, одма ја категоризираат како кучка. Или па ако чујат дека некоја е невина, а има 20+ години одма тргнуваат со тезата дека нешто и фали (ко шо имам прочитано на форумот).
Е па ај како да ви го фати човек крајот...

Ви пиша владе, сите што сте за невина у градинка да си резервирате девојче... па здравје боже коа ќе напрај 18 ете ви девица, или што ве гледам чудни, ојте за Алах рокнете се насред пазар и ето ти 77 девици у рајот, ем душа у рај ем девици попара да се напраиш...

Ох свит лорд оф Џизас!:icon_lol:

Сите коа сакате невини, што не апстинирате што мајка барате да ебкате навака натака а?, ако апстинирате вие ќе има барем за секој по едно девиче.. проста математика.

како и да е фино е да се комбинира од време на време ако си во можност :)

Никој не бара на 25 год да биде невина ама фаќаш девојче неполни 18 таа скината, и тоа не е во ред...;)
Таа доттогаш ако не се проеба после ич:). Со хилта не ја бушиш.
А и што ти менува тебе дали е скината на 18 или 25. Ти секако втор ке бидиш:D.

Мене досега ми се нема десено таква случка, тоа го има само во Америка у најголема мера, многу пати имам правено со пријатели муабет и никој се нема пофалено со таква случка. Јас мислев на една вечер секс и на тоа да останеш, затоа така пишав.
Нашава Македонија сеуште не е толку отидена јабана.:icon_mrgr:

Така мислиш зошто не си барал на правилни места. И обично тоа е со постарите девојки, поискусните.

Сите коа сакате невини, што не апстинирате што мајка барате да ебкате навака натака а?, ако апстинирате вие ќе има барем за секој по едно девиче.. проста математика.
Абе јас апстинирам, ама ете на сила ме терат:(

Абе јас апстинирам, ама ете на сила ме терат:(

Кажи ги бе со име и презиме да видат они на тебе... мамата!
Ќе ги пријавиме у полиција за силување, што ти е по весници ќе те има :)

Кажи ги бе со име и презиме да видат они на тебе... мамата!
Ќе ги пријавиме у полиција за силување, што ти е по весници ќе те има :)
Ааа не, кавалер си е кавалер, шо викаат америкаците "i don't kiss and tell".

да бе сите невини вас ќе ве чекаат... по 3-4 за секој , проблем ли е :)
вие да клецате , они да ве чекаат мајката...

искрено сеедно ми е
ако ми одговара нејзиниот карактер, да има слични вредности и погледи во животот, едноставно да си одговараме ич нема да ми смета ако имала некој пред мене

Така мислиш зошто не си барал на правилни места. И обично тоа е со постарите девојки, поискусните.
Ќути си, дупи си. Тоа им е принципот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom