Ова е форум, а на форум се дискутира за се и сешто.мхм....овие дискусии ме потсеќаат на фурачките филмања у втора средно коа се тепавме да си докажеме кој што слуша...
Твојава реченица е дупло поголемо фурање зашто сакаш да покажеш демек видете ме ја не се замарам кое е што е.мхм....овие дискусии ме потсеќаат на фурачките филмања у втора средно коа се тепавме да си докажеме кој што слуша...
А бе ја сакавд а му пишам, ама викам греота ама ај сеа ќе си кажам.Твојава реченица е дупло поголемо фурање зашто сакаш да покажеш демек видете ме ја не се замарам кое е што е.
Целата дискусија на прошлата страна беше за Coheed & Cambria дали се progressive, што е progressive, и металот од што произлегол.
Најнормална дискусија за работите во музиката.
Затоа не се фурај со фурачки обвинувања.
а,ако е темава рок музика и рокерски бендови, зошто тогаш се препукуваат луѓево кој е подобар или не знам што?ваљда треба да си кажеш мислење, а не вреѓање пошто некој мрзи прогресив, слуша рок или се треска на фанк?А бе ја сакавд а му пишам, ама викам греота ама ај сеа ќе си кажам.
Ви текнуе у средно втора кога ќе се развие дискусија за нешто и дечкото што седи од страна и никој не го дружи се убацуе да каже демек нешто паметно и за жал пак испаѓа дегенерик...е па тоа беше примерот.
Мислиме дека се поп бенд и дека има некоја си тема за нив на форумов.Што мислите за U2 ??
Според мене тие се еден од најдобрите,можеби и најдобар рок бенд во последниве 20 години...
константно успеваат да направат доби и квалитетни албуми кои исполнуваат со елан !!
Ако ти мислиш дека U2 се поп бенд........немаш појма што е тоа рок!Мислиме дека се поп бенд и дека има некоја си тема за нив на форумов.
За u2 има цела тема...не се ништо посебно. Премногу ги величат поточно отворено да се кажеме. U2 слушаат дечки што гледаат мтв и ако ги прашаш дали слушаат рок ќе ти кажат u2.Ако ти мислиш дека U2 се поп бенд........немаш појма што е тоа рок!
извини.....ама ти си грешка...немам намера да спорам со музички необразовани фанови на рок музиката.....
Иначе ја преферирам панк......
леле....што зборвиш бре ти !!За u2 има цела тема...не се ништо посебно. Премногу ги величат поточно отворено да се кажеме. U2 слушаат дечки што гледаат мтв и ако ги прашаш дали слушаат рок ќе ти кажат u2.
На прсти се бројат пените што вреди да се слушнат, албумите им се очајни, текстовите се жива контрадикторност со озбирот на животот и богатствотот што ги има боно такада...срање у боја.
Слуша многу поквалитетни работи од U2леле....што зборвиш бре ти !!
Се читаш от кога ќе напишиш !! Е што бендови ти слушаш??