Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
5 000 gledaci ...ne e loso za pladneven termin vo 17.00h i temperatura nad 36 C ...samo za POTVRDA na nekoi raboti :)

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
5 000 se OK , seushte navivacite ne se zadovolni so upravata poradi toj mec so Portadown , ama i vo 3 liga da igrame sepak OBICNATA PUBLIKA kje bide 3,000'4,000'5,000 .

Plus se prvite mecevi , a timot sum kazaL NI E TOP ama im trebaat ushte vreme , mnogu zadovolen so merkatoto , a publikata 7,000 8,000 pa i ispolnet stadionot mnogu brzo ke go vidime .

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Добро бе дај отворете им го фан клубот :tapp:
Истово и таму ќе се дискутира ...
Отварам тема за Македонско првенство, како фан клуб Шкендија да сум отворил, листам по 2 страни, да прочитам нешто паметно...

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.146
Поени од реакции
8.110
Отварам тема за Македонско првенство, како фан клуб Шкендија да сум отворил, листам по 2 страни, да прочитам нешто паметно...
и јас сум за(y)

Член од
8 јули 2011
Мислења
265
Поени од реакции
202
Абе Тетовчани 3 клуба играат на ист стадион дома а стадионот ви е како ливада дај соберетесе сите без разлика на нација и направете иницијатива доаѓат локални избори некој нешто да направи за стадионот греота е симпатично стадионче да пропаѓа.
Не треба многу едно фарбајне нови столчина нов тревник и рефлектори.И оклината маклу да се среди оклу стадион.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Абе Тетовчани 3 клуба играат на ист стадион дома а стадионот ви е како ливада дај соберетесе сите без разлика на нација и направете иницијатива доаѓат локални избори некој нешто да направи за стадионот греота е симпатично стадионче да пропаѓа.
Не треба многу едно фарбајне нови столчина нов тревник и рефлектори.И оклината маклу да се среди оклу стадион.
Нека го среди Кенан Идризи со парите со кои ТРБАШЕ ДА ГО СРЕДИ СТАДИОНОТ или таму тие што добиваат/ле средства од општина.

Член од
8 јули 2011
Мислења
265
Поени од реакции
202
Нека го среди Кенан Идризи со парите со кои ТРБАШЕ ДА ГО СРЕДИ СТАДИОНОТ или таму тие што добиваат/ле средства од општина.
Дур се препирате вака ништо не правите

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Или пак друг предлог до админите,кога веќе си стојат на ветото :D на нивниот фан клуб... нека ангажирараат некој ЛЕКТОР..:гик: па и ние "обичните граѓани" да разбериме шо пишуваат(со секоја чест на исклучоците како Тони,Бекс итн)....(y) ова нема смисла више...:D

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Дур се препирате вака ништо не правите
Беа одобрени средства за стадионот да се реконструира, некој тие пари ги собра у џеб. Чим така, нека се игра на ливада, никого ништо.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.071
Поени од реакции
74.755

Какви голови особено тој на Туневски и соло продорот на Гама :icon_mrgr:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.463
Среда: 29/08 (17.00h)

Турново - Металург
Брегалница - Шкендија
Работнички - Пелистер
Напредок - Силекс
Ренова - Вардар

Четрврток 30/08 (17.00h)

Тетекс - Дрита

Добро само на мене ми е поконкурентна лигава од лани? Реално Вардар Шкендија и Металург отскокнуваат со квалитет Брегалница Ренова Пелистер и донекаде Работнички идат после нив ама фората е што тешко ќе се вадат бодови на гостувањата кај овие екипи. Сепак мислам дека Вардар ќе помине најдобро на гостувањата а истите ќе бидат сопки за Металург и Шкендија.

Интересно коло за издвојување се Брегалница - Шкендија,Работнички - Пелистер и Ренова - Вардар.

Брегалница - Шкендија оваа утакмица ќе открие многу работи за понатака. Брегалница е доста амбициозна и добар старт имаа се до гостувањето во Битола. Реално ги сметам за плашлив тим Брегалница и неможат да се носат со улога фаворит. Тоа го докажаа и против Пелистер јас мислам дека со тој состав требаше да се вратат барем со нерешено од Битола. Не се лоши задржаа добар дел од ланската екипа имаше едно циганче што не играше лани во Ѓорче памтам Ристе им се погоди бајаги а за аргентинецот никаде немам сретнато како се снајде. Шкендија направи некои потези у последен момент, али мислам дека тоа ќе ги чини бодови во неколку наредни кола, ма да во Тетово нема да имаат проблеми со другите екипи. Типувам на Брегалница поради неуиграноста на Шкендија...

Работнички - Пелистер играа една пријателска и слабо се покажа Работнички, ама во Битола беше така да не е некое мерило оваа ја издвоив зошто мислам дека ќе биде убава и ќе има голови. Ќе биде интересно и навивање ако има ос Чкембари. Него стана официјално тоа дека сепак Работнички ќе настапува на градски или у маџари? Типувам на реми 2-2

Ренова - Вардар против сите тетовски тимови е тешко да се игра на нивни терен, али со Ренова лани ни дома не ни идеше. Очекувам пак мачење на Вардар до душа сега и неколку повреди не мачат Хименез Ранѓелковиќ, но се враќа Темелков и очекувам да се иде на цврстина во редина и да играат Темелков и Оса (Оса бледа партија имаше против Напредок лоши пасови непретцизни стартови, ама му беше прв натпревар што го почна од почеток до сега) и другиот дел од составот зависи играчите што ќе ни бидат на располагање. Не ја типувам лани 2 пати типував утакмица Ренова Вардар и ништо не бидна. :)

Турново - Металург мислам дека лесно ќе помине Металург со Турново, нереални ми беа резултативе што ги извади Турново до сега така да очекувам сега да издишат...

Напредок - Силекс страшна утакмица :) не остајте заебанции оваа утакмица многу ќе им значи понатака пошто тука негде помеѓу овие две екипи ќе се одлучува за опстанок. Битна им е утакмицава и на двете екипи.

Тетекс - Дрита ја очекувам првата победа на Тетекс годинава...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom