Феноменалниот Norton antivirus 2012 - 6 месеци - free!

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
Не прави, освем што ќе мора секоја недела да ставаш нови кључеви и да се замараш....со кој бровсер пробуваш да данлоадираш?

Знам тоа,до сега само два пати сум сменил клуч...
Инаку пробав прво со Хромот,не сакаше,па со Мозила и со тоа не сакаше и почнав да го симнувам триалот од официјалната страна,се додека не ми пиша ти,го ставив во мирување симнувањето.
На почеток кога ќе кликнам на копчето download now,ми се појавува please wait и врти едно плаво кругче и толку,ни да почне да се симнува,ни бутур.

Хмм имаш ли Ccleaner?

Имам,избришав се со него после деинсталирањето на Касперскиот,и регистрите и историјата од пребарувачите.

И пак не ти дава да симнеш?

Имам,избришав се со него после деинсталирањето на Касперскиот,и регистрите и историјата од пребарувачите.

И пак не ти дава да симнеш?

И пак,еве кога ми пиша пак отворив Ccleaner и избришав се како и претходно,пробав пак да го симнам и пак истото...

Да го симнам од официјалната страна,ќе имам само еден месец трајал,тапа.

И пак,еве кога ми пиша пак отворив Ccleaner и избришав се како и претходно,пробав пак да го симнам и пак истото...

Не се секирај, сега ќе го симнам и ќе го аплоадирам на друг сајт, па ќе ти дадам линк.
--- надополнето: 10 мај 2012 во 20:52 ---

Повели.

Не се секирај, сега ќе го симнам и ќе го аплоадирам на друг сајт, па ќе ти дадам линк.
--- надополнето: 10 мај 2012 во 20:52 ---

Повели.

Фала ти многу зверче,Господ здравје да ти дајт :D

Еве 2 години сум без антивирус и подобро ми е, општо скоро сите антивируси се жива катастрофа појче ти го кочат ПЦ од колку што те штитат од нешто...

Ти да не сакаше со 128mb рам да слушаш музика од на youtube, да имаш уклучено фејсбук, Word, Excel, да играш FIFA 12 и да имаш уклучено во позадина Kaspersky или некој друг антивирус? :pos:

Иначе, еве го симнувам антивирусов, па да пробам како е шо е :D

Ти да не сакаше со 128mb рам да слушаш музика од на youtube, да имаш уклучено фејсбук, Word, Excel, да играш FIFA 12 и да имаш уклучено во позадина Kaspersky или некој друг антивирус? :pos:

Иначе, еве го симнувам антивирусов, па да пробам како е шо е :D

Да не ти е во мисла 2GB имам рам...
то беше само мое мислење слободно пробај си користи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom