ДОБРО УТРО МАКЕДОНИЈО!

P

PewDiePie

Гостин
Македонци !!!!! АЈ ДОБРО УТРО
Станавте ли? се наспавте? што сонувавте:P
Сонувам ме следи мојот лик,а во мракот слушам шепоти,чудна светлина ме води СОН,пробувам и да се разбудам,како магија од небо силен сјај,полна месечина.....ме води.

Прекрасна песна ја барам и никако не можам да ја најдам.

Добро утро Македонци.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Добро утро Македонијо .....Ѓаволскои жешко и денес

Член од
24 август 2012
Мислења
51
Поени од реакции
25
Незнам дали има ваква тема,но овде ќе си посакуваме Добро утро....што посакуваме од денот кој ни престои и т н или пак му посаувате на оној на кој вие сакате...

Член од
24 август 2012
Мислења
51
Поени од реакции
25
Еве јас прва......
Добро утро мили мои форимџии и форумџики пијам турско кафенце и ве поканувам сите на утринско кафе и воедно имајте убав и пријатен ден мили мои
--- надополнето: 26 август 2012 во 09:11 ---
На добро нека е....
:coffee:
Gaara bidi pozitiven/a uzivaj vo zivotot:)

Gurdjieff

Bastardo dentro
Член од
12 јануари 2011
Мислења
3.645
Поени од реакции
1.264
Добро утро..со кафе во мока и цигаре....
Пријатен ден на сите....

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Епа ај добро утро...
А од денов посакувам да биде паметен, добар и фин и сонцето нека остане да пече уште денес а утре нека се разврни што сака...

N

Nessa Alcarin

Гостин
„Добро утро“
Додека стоиш пред огледалото во купатилото и зјапаш во ликот пред тебе, се чудиш што би можел да значи кошмарот од пред неколку минути. Устата ти горчи од никотинот, зошто си претерала претходната вечер, и пастата за заби дури ти изгледа гадно.. На крај се решаваш да ја пикнеш четката во уста и додека четкаш, правиш филмови и планови како да се справиш со неколкуте луѓе во твојот живот кој не се ништо друго освен „психички вампири“. Толку далеку си забегана со мислите што забележуваш дека веќе размислуваш дали едно кутивче Диазепам (што моментално го имаш) ќе биде доволно да ја заврши работата.... и се разбира почнуваш да плачеш, се чуствуваш немоќно и разочарано, а депресијата почнува да ти удира во коски...
Да навистина „прекрасно“ утро ...

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
Го погоди денот за ваква тема. Обично во недела најмногу се размислува за денот :D

Kajgana Shop

На врв Bottom