Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

SAF on Rooney: "It's a very bad gash. He's been whisked off to hospital and I think he'll be out for four weeks."

SAF on Rooney: "It's a very bad gash. He's been whisked off to hospital and I think he'll be out for four weeks."
Кој ташак е Ферги значи :) текна му у моменто 4 недели и толко кажува, нека пишат глупавите новинааре сега. Само им мрсе сметките на другите менаџеере, дали да го чекат или да не го чекат Руни. Ќе му помине не как на кутре, как на вол! :)

Кој ташак е Ферги значи :) текна му у моменто 4 недели и толко кажува, нека пишат глупавите новинааре сега. Само им мрсе сметките на другите менаџеере, дали да го чекат или да не го чекат Руни. Ќе му помине не как на кутре, как на вол! :)

Само што сакав да пишам, гледам си ме преварил... :D

Одма Ферги докторот знае дека е 4 недели :icon_lol:... Ама додека има овци - ќе има и волна :)

Епа дека изигра супер пошто после многу падна играта на Манчестер. Ама секоја чест за Кагава, супер се снајде очигледно во Манчестер (y)

Нејќе да ги заморува многу играчите Фергусон :)

Иначе дај бе олабавете, кога Еванс играше кукавте капитенот кога ќе се врател, вратен Видиќ, не ви чини, а сте заборавиле дека 9 месеца нема играно. Не ве сфаќам најискрено, мазохисти сте ако очекувате веднаш да се врати во фул форма.

ДеГеа Ѕвериште стана
644267906.gif

A1Jv30NCQAAvU_X.jpg:large

:pos::pos::pos:

еве што изјави САФ по мечот
http://bcove.me/ah9cvfhh

Видиќ ќе се врати во форма само му требаат неколку натпревари според мене проблемот е што игра со Карик во дефанзива кога ќе игра со некој вистински централен дефанзивец до него и тој ќе игра многу подобро од тоа што сега игра.

Најдобар напаѓач денес:

Rafael-da-Silva-Manchester-United-Profile_2655187.jpg

П.С. Да се греши е човечки ама да се фатат оние топки не треба да си човек, треба да си Де Геа :)

Capture.PNG

Capture543543.PNG
Capture3.PNG

Capture32.PNG

3213213213.PNG

All the MUFC players have their pick of any Chevrolet Car for free. Fergie has banned any player under age of 23 from having a sports car.

Attachments

• Capture1.PNG
    Capture1.PNG
    632,6 KB · Прегледи: 16
Леле ван перси, будала. А за кагава ноу комент.

Леле какви казни има кај стариот, Нани го немаше ни на клупа :pos:

некое клипче со денешните одбрани на де геа ? :)

никој не го искоментира дембеле ... таргетиран беше од страна на јунајтед ама :)
Дембеле беше супер еве ја неговата статистика oday he had 80 touches, a 98% pass accuracy (49/50), had 2 shots, made 3 key passes, won 7 tackles & completed 9 dribbles ама САФ кажа дека нема има повеќе трансфери кај нас.

Примивме гол рано и затоа играа онака убаво,сеуште владее синдромот "прими еден гол" па трчај дупло повеќе.
Прво полувреме игравме супер перфекција нема што тука,а исто и Андерсон со Клеверли се јак тандем.Андерсон можеби сеуште не е спремен за 90мин. утакмица,но докај 60-70та може да тера.Не сакам да читам како порано коментари од типот : свиња дебела,за ништо не го бива,само плата зема....
Брзо заборавате како играше минатата сезона,но ете се повреди едноставно несреќа го следи.:confused:Голот на в Перси е "мајсторија на дело".:cuc:

Второ полувреме играта опадна поради физички (не)подготвениот барем според мене Андерсон.Како што реков сеуште мислам дека не може да истрча цела утакмица.Тоа што примивме гол,никогаш не си ја прогласувајте утакмицата за победена дури не заврши, Манчестер Јунајтед секогаш победува на "потешкиот" начин. :icon_mrgr:

Уште нешто во врска со де Геа...... за неколку години ќе треба да му изградат споменик пред Олд Трафорд.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom