- Член од
- 24 август 2012
- Мислења
- 9
- Поени од реакции
- 2
Да не праиме муабет, Мобимак си е мобимак и јас го мразам ама сега моментално идат и со најефтини телефони, овие сега новите тарифи им се топ релакс сурф така да
Мора многу блиску да живееш до некој предавател ти па се е ок со випДобро бе, кажувате дека сте претплатници на уан а ја коментирате мрежата на вип! Сте ја користеле па да знаете каква е, или така ви кажале!?
Еве ја сум на Вип и никогаш не сум имал проблем со мрежата!
Па не сум закован јас за кревет, па само дома ми работи како што треба. Доста лутам и низ планиниве во Тетово па не сум имал никогаш проблем. До Охрид, Крушево, Прилеп, т.с. цела западна Македонија ја поминав летово и не ми се деси да ми се прекине разговорот!Мора многу блиску да живееш до некој предавател ти па се е ок со вип
ела Битола и рачунај дека си исклучен од светот на разговори преку мобиленДобро бе, кажувате дека сте претплатници на уан а ја коментирате мрежата на вип! Сте ја користеле па да знаете каква е, или така ви кажале!?
Ги имам и двете користено и уште ги користам, ама мрежата на VIP неможе да се рамни со мрежата на ONE, како што цените на VIP неможат да се рамнат со цените на ONE...Добро бе, кажувате дека сте претплатници на уан а ја коментирате мрежата на вип! Сте ја користеле па да знаете каква е, или така ви кажале!?
Незнам како е во Битола, но ако не ви чини мрежата тогаш зошто има претплатници. Зошто да плаќаш за нешто што неможеш да го користиш?ела Битола и рачунај дека си исклучен од светот на разговори преку мобилен
Се дешава многу пати да секне сигналот да ти зборат и да не разбереш ништо.Ни мене никад не ме разочарала мрежата на VIP.
Можно е, мене не ми се десило такво нешто ама па едни муабети што ги праам (повеќе сум за да се видам со некој во живо отколку да баботам на тел), така да не ми пречи и ако сецнало, ништо нема да ми подобри ако плаќам поскапо на Телеком за супер линијаСе дешава многу пати да секне сигналот да ти зборат и да не разбереш ништо.