Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Леле каде бе со овој во Милан :facepalm: Предмет на исмевање и од фанови на Арсенал и од други, едвај чекаат да се ослободат од него, сто пати го пратија на позајмица. Голема работа ќе им свршите ако го земете.

Иде ќелавкото во мадрид по Кака,валда ке го донесе на5- рати :) само што побитно е и ДМФ да се најде ...
и браво за алегри што конечно кренал глас(ако е точно,се сомневам)
Детето утре (НИАНГ) прво ке тргне по полномоштво (нема 18 години) па после во милано,да се надеваме дека нема со заби проблеми и да не испадне со како ``WEAH od ГАНА Ayidiah ili kako se vikase``

И Џенова не се тоа што беа, Наполи пред нос им го украде Ел Кадоури и тоа за 2 мил. (n)
Сега Де Лаурентис јаде гомна дека не сме биле способни он за 1 минута договорил се. :pos:

"We are used to the verbal attacks. Juventus are the most popular team in the world with a lot of fans, but also with a lot of people who dislike us. It is only normal that people attack you when you are winning," Pirlo stated to Tuttosport.

Koja licemernost od strana na Pirlo....A 2006-7 nigde go nemase so izjava da go brani juve togas...I dur bese vo Milan juve ne bea najpopularen klub vo svetot....pocnuva da mi se zgaduva pirlo...

"We are used to the verbal attacks. Juventus are the most popular team in the world with a lot of fans, but also with a lot of people who dislike us. It is only normal that people attack you when you are winning," Pirlo stated to Tuttosport.

Koja licemernost od strana na Pirlo....A 2006-7 nigde go nemase so izjava da go brani juve togas...I dur bese vo Milan juve ne bea najpopularen klub vo svetot....pocnuva da mi se zgaduva pirlo...
Од Tутоспорт сигурно е измислено овоа.

Не знам што се закачиле на оној идиотон Диара, кога најмалку 2 пати го одби Милан заради платата и попрво би играл во Фенербахче отколку во Милан.
Копач мислам дека ќе земаме во последен момент, таму последниот ден. Најверојатно ќе биде некој од Италија, ништо чудно Кучка од Џенова имајќи предвид како се договараат Прециози и Галијани за 3 мин.
А ако може исто така да се договори со Челино за Наинголан... :)

Касано на презентацијата го напаѓа Галијани. :pos:
"I want to thank the Milan fans and the people at Milan, but not him (Galliani)"

Имат излезено повикани за утре?
--- надополнето: 25 август 2012 во 12:53 ---
Касано на презентацијата го напаѓа Галијани. :pos:
"I want to thank the Milan fans and the people at Milan, but not him (Galliani)"
Или имат барано поголема плата или пак Галијани така убо ги имат стегнато, за секоја глупост да се плаќа казни и слично шо нормално на Касано не му одговарат.

Или имат барано поголема плата или пак Галијани така убо ги имат стегнато, за секоја глупост да се плаќа казни и слично шо нормално на Касано не му одговарат.
Еве и Алегри го напаѓа
"Allegri told me that he didn't promised me anything, but for him I was the 5th or 6th choice." :facepalm:

Не знам што се закачиле на оној идиотон Диара, кога најмалку 2 пати го одби Милан заради платата и попрво би играл во Фенербахче отколку во Милан.
Копач мислам дека ќе земаме во последен момент, таму последниот ден. Најверојатно ќе биде некој од Италија, ништо чудно Кучка од Џенова имајќи предвид како се договараат Прециози и Галијани за 3 мин.
А ако може исто така да се договори со Челино за Наинголан... :)
е богами ако го земат овој ќе свршат голема работа... :)

uwaxl.png

Можни состави за утре.

Што бе кловнот неблагодарен лае по медиуми а ?
Добро кога го избркаа ко куче,реално на кого му треба дебел кловн со слабо срце во тим.
Да цркнеш на терен пизда ти матер неблагодарна,никад не сум го поштувал и баш ми е мило што го избркаа.

"Засилувањава" засега ни се држ ме мајко се испосрав,до душа кога ќе се спореди со кој се не поврзуваа и не се топку лоши Запата,Пацини и Монтоливо. Другите што дојдоа ги сметам за штетници,напаст,нешто слично ко лебарки дома да ти се појават.
Галијани успеа да го насамари Морати,се ослободи од техничар што само ја врти од околу од околу топката и ќе се посере на крај за класичен напаѓач,паметен без топка. Не очекувам да даде 30 гола ама за прва сезона 15-20 во сите натпреварувања би требало да се очекуваат од него,се разбира зависи кој ќе му дава топки дали констант или.....
Монтоливо и Запата на пријателскиве одма се гледа дека отскокнуваат со квалитет,не дека се нешто w.c. туку дека тимот ни е полн просеци.

Лоша ќе биде сезонава како што е лошо и трансфер летово,и да го донесат Кака(а ќе го донесат,прави драми намерно келавиот)нема да биде ни одблиску доволно ни за калчо а камо ли за л.ш. Ако не донесат деструктивец што е материјал за прв тим и лев бек исто,нека пишат пропало. Амбро,Фламини и траоре:facepalm: .....све тоа треба да се убие.

Чудо како само кај нас е криза,Интер и Јуве ко луди трошат по 60-70 мил. потрошија,ние пак толку добиве и ништо не видовме од нив.
Изветреани се веќе г и б,не го ни сакаат тимов веќе,а уште помалку знаат да направат смена на генерации.Видете го Абрамович, ги зема Марин,Хазард,Азипиликуета,Мозес и ќе му чуе наредни 10 год за среден ред. Е така се сака клуб,така се вложува ако не можеш веќе да вложуваш,напушти.

И сеа некој ќе се избаци со цитат,не бе они го сакаат тимот,оваа сезона ја жртвуваат наредна ќе го донесат Пеп и ќе му направат тим........yeah right and pigs fly.
Опасно ќе го води тимов Пеп во Лига Европа,до душа дај боже тоа да им се случи,ене го Морати ко скинат троши........и берлу годината кога игравме уефа ги донесе Шева,Дињо,Бекам,Замброта.......така да навивам за 4-то место годинава а и реално за очекување е после олку страшни јуве,интер,наполи и рома.....па и фиорентина.

Конечно и Питу Гули ! да напише нешто ;)..
До негде се согласувам, летово напрајвме 2.5 паметни трансвери а тоа се Запата, Монтоливо и можеби Пацини.
А за да сме на врвот и ако сакаме да сме во трка за скудетето, ќе ни требат уште барем три. Пример Кака, Де Јонг асолен лев бек и по можност Мексес за некој по малд и желен за докажување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom