- Член од
- 24 мај 2012
- Мислења
- 104
- Поени од реакции
- 44
Na prv pogled mi lici na Slavko Vranes :S
Дуле го донел на проба
Na prv pogled mi lici na Slavko Vranes :S
Дуле го донел на проба
Ако е како Славко ќе биде од голема корист... Не во офанзива, ама во дефанзива има да ќинеNa prv pogled mi lici na Slavko Vranes :S
1988 годиште е Гутиерезhttp://www.kosarka24.com/vesti/1a-liga-srbije/vesti/10724-meksikanac-i-argentnac-treniraju-sa-crno-belima
Почна Дуле да ме нервира, само млади играчи носи Само незнам мексиканецот Гутиерес колку години е
Најстар е тој1988 годиште е Гутиерез
Иако нема тема за ВК, и јас сакав да ја постирам оваа вест во некој од фан клубовите на Партизан... Пошто циганите оваа година се Владин Проект, ги земаа од Партизан Прлаиновиќ, Раџен, Пјетловиќ и Шефик и мислат дека преку ноќ се станува Шампион и дека така лесно ќе се симне од тронот Седумкратниот Европски Шампион...Vanja Udovicic i Filip Filipovic na pragot na VK Partizan ..
И кај Циганите се спомнуваат филиповиќ и УдовичиќИако нема тема за ВК, и јас сакав да ја постирам оваа вест во некој од фан клубовите на Партизан... Пошто циганите оваа година се Владин Проект, ги земаа од Партизан Прлаиновиќ, Раџен, Пјетловиќ и Шефик и мислат дека преку ноќ се станува Шампион и дека така лесно ќе се симне од тронот Седумкратниот Европски Шампион...
Се спомнуваат Филип Филиповиќ, Вања Удовичиќ и најдобриот црногорски репрезентативец Злоковиќ... Па ќе видиме што како