Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

S

Stef Bachatero

Гостин
Ke I se javis posle odredeno vreme I ke I reces.Ej ti se javiv da znaes deka pomisliv na tebe deneska,nesto imam za ucenje I ke mora da mi se javis pokasno za da se vidime na kafe.Ako ne se javi posle 2-3 dena pak.Direktno ke I reces:Mi dolzis so seriozen ton.Ona ke ti tece sto.Edno kafe Irelaksiracki muabet so mene sto velis,ke si pomineme super beke se e angazirano od moja strana tvoe e samo da kazes da drugo ne prifakam.P.S raboti na samodoverbata.

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Ke I se javis posle odredeno vreme I ke I reces.Ej ti se javiv da znaes deka pomisliv na tebe deneska,nesto imam za ucenje I ke mora da mi se javis pokasno za da se vidime na kafe.Ako ne se javi posle 2-3 dena pak.Direktno ke I reces:Mi dolzis so seriozen ton.Ona ke ti tece sto.Edno kafe Irelaksiracki muabet so mene sto velis,ke si pomineme super beke se e angazirano od moja strana tvoe e samo da kazes da drugo ne prifakam.P.S raboti na samodoverbata.
Што збориш бе ??/ имал за учење??? човече твоите совети се неверојатни бе..... :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Што збориш бе ??/ имал за учење??? човече твоите совети се неверојатни бе..... :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
hahahahhahahahah se iznasmeav poshteno :D
Ќе ве замолам, доколку имате нешто конструктивно, да кажете, а ако немате, да го чувате за себе.

На темата:
Koja глупа реакција и ѕвонам и место Здраво ја и викам ало (името) ли е таму? :confused: :mad:
Ништо страшно. Јави ѝ се пак и покани ја да излезете. Може да се смее поради тоа и треба (смешно е :) ), а и ти треба да направиш шега малку на своја сметка. Тоа ќе ви го опушти разговорот, т.е. тоа ти е одлична прилика да почнете да зборувате. Потоа има теми за муабет на тони.

Поздрав и со лесно.

S

Stef Bachatero

Гостин
Па нешто во тој смисол имам работа,учам.Незнам што е толку смешно.Можеби затоа што сега не е период за учење,но има и такви што учат и студираат.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Само кратко: дали и кога ќе ѝ кажам дека имам за учење треба да имам сериозен тон или може малце полефтерно да го соопштам тоа? Колку дена пауза се доволни за да се јавам повторно? Фала однапред.

S

Stef Bachatero

Гостин
Само кратко: дали и кога ќе ѝ кажам дека имам за учење треба да имам сериозен тон или може малце полефтерно да го соопштам тоа? Колку дена пауза се доволни за да се јавам повторно? Фала однапред.
Па размисли вака,ако некој констатно ти се јавува и те моли да искочиш секој ден би искочил со него или со некој што не си го видел со месеци?

Член од
9 август 2007
Мислења
261
Поени од реакции
56
Па размисли вака,ако некој констатно ти се јавува и те моли да искочиш секој ден би искочил со него или со некој што не си го видел со месеци?
Mozno li e da ne znaes deka se zaebava so tebe deckovo, bas sea vidov i toa na dve temi ??
Dali si ozbilen deka ne znaes deka jades remet???

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Јасно, чиста логика. Би искочил со онаа најзгодната. Фала Стеф!

M

Muranyi

Гостин
Признај дека си ја читал книгава-Tajne u zavodjenju?:)

S

Stef Bachatero

Гостин
Признај дека си ја читал книгава-Tajne u zavodjenju?:)
Првата книга што сум ја прочитал за заведување беше на David de angelo.Со неа на 18 години имав многу состаноци и запознавања.После врска го пробав истото не функционира и пробав друг пристап само директен и како да освојувам земја со самодоверба.Звучи круто и грубо но колку попросто толку повеќе за мене знам дали имам или немам шанси.Од вртење кругови не бива работа.
--- надополнето: 24 август 2012 во 03:33 ---
Mozno li e da ne znaes deka se zaebava so tebe deckovo, bas sea vidov i toa na dve temi ??
Dali si ozbilen deka ne znaes deka jades remet???
Единствен ремет што можам да јадам е самиот да паднам на нозе и да молам некој да ми помогне.Ако он е ироничен и саркастичен тоа е негов проблем,мој проблем е ако ме праша да му одговарам.Ако му е на помош супер,ако си се смешка позади монитор заради тоа што сакам да помогнам на луѓе што јас сум го поминал истото,нека му е на чест,но ништо на срце не ми паѓа и не ми допира од било какви муабети да се шуњат за мене.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Првата книга што сум ја прочитал за заведување беше на David de angelo.Со неа на 18 години имав многу состаноци и запознавања.После врска го пробав истото не функционира и пробав друг пристап само директен и како да освојувам земја со самодоверба.Звучи круто и грубо но колку попросто толку повеќе за мене знам дали имам или немам шанси.Од вртење кругови не бива работа.
--- надополнето: 24 август 2012 во 03:33 ---

Единствен ремет што можам да јадам е самиот да паднам на нозе и да молам некој да ми помогне.Ако он е ироничен и саркастичен тоа е негов проблем,мој проблем е ако ме праша да му одговарам.Ако му е на помош супер,ако си се смешка позади монитор заради тоа што сакам да помогнам на луѓе што јас сум го поминал истото,нека му е на чест,но ништо на срце не ми паѓа и не ми допира од било какви муабети да се шуњат за мене.
Јас ја зачитав книгата од Де Анџело и ми се виде доста поучна ама ниеден состанок немав како резултат од таа книга. Не знам, можеби погрешно сум ги практикувал советите. Енивеј, ја фрлив у канта кога дознав дека све што напишал типот било теорија. Оттогаш преферирам да барам совети од личности кои имаат директен увид и искуство во уметноста на заведувањето.

Ниту јас не верувам дека било каков ремет има ефект на тебе, така да сосема се согласувам и те поддржувам во пристапот. А ако чујам некој муабет да се шуња за тебе, соодветно ќе реагирам. Едноставно не поднесувам шуњање.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Патетика у движење. Искрено незнам ако некоја со ваков муабет се релаксира, а не се напнува треба да биде јавно објавена и наградена со орден за заслуги.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Стеф само мое размислување, не е подобро да речеш имам неколку бизниси да средам, наместо имам за учење.
Чисто само идеја за да бидат покриeни луѓето со триесет и кусуро во газо како мене, или тука има друг пристап?

В

Вештерот

Гостин
Стеф само мое размислување, не е подобро да речеш имам неколку бизниси да средам, наместо имам за учење.
Чисто само идеја за да бидат покриeни луѓето со триесет и кусуро во газо како мене, или тука има друг пристап?
Не палат бизниси повеќе. Треба да речеш дека одиш до граница оту неколку камиони заглавиле.

Kajgana Shop

На врв Bottom