Чудо во црквата Свети Димитрија- фреските „крвават“ и сами се чистат

• Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување
Член од
15 декември 2009
Мислења
770
Поени од реакции
479
http://schoool5.weebly.com/uploads/6/6/0/8/6608151/cudo.pdf
.
До крајот на вистината!!!! :D

Ако не отвара преку тука : http://schoool5.weebly.com/
Бог да ви прости колко сте глупави....

А није што видовме на лице место и со својте очи 3 дена како се самите фрески чистат сме изгледа будали за вас...

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724

А није што видовме на лице место и со својте очи 3 дена како се самите фрески чистат сме изгледа будали за вас...
Ги гледаше како просветлуваат 3 дена без престан или присуствуаше на готов чин? Гледаше како се осветлуваат како кога палиш сијалица на потенциометар?

Член од
14 април 2012
Мислења
83
Поени од реакции
19

Имаш видео или нешто од настанот !? Па зарем 3 дена на никој не му текна да снима и да постира на youtube ? И јас присуствував , и ништо не приметив околу САМО чистењето.

Член од
15 декември 2009
Мислења
770
Поени од реакции
479
Ги гледаше како просветлуваат 3 дена без престан или присуствуаше на готов чин? Гледаше како се осветлуваат како кога палиш сијалица на потенциометар?
Да ги гледаше фториот ден од 2 попланде до 8 навечер и третиот ден исто така..Пред мои очи од црната фреска и сликите горе што се се претварашеа во бели бои,црвени..лицата почна да им се гледат..деталите на крилата...Руките...Се тоа се гелдаше постепено како се чистат...Значи мене ме срце боли кога почнам да читам вакви глупости дека тоа е измислено..
--- надополнето: 15 септември 2012 во 16:15 ---
Имаш видео или нешто од настанот !? Па зарем 3 дена на никој не му текна да снима и да постира на youtube ? И јас присуствував , и ништо не приметив околу САМО чистењето.
За тебе нема помош и ГОСПОД да слезе на земља и да ти каже дека е истина..
Такви како тебе само треба да се жалат и да се молиме за вас..

А да има слики и да се снимано со мобилни телефони и камери има..Као што се крстија новинари некои од Франција,Австрија...и некои Албанци беа двујца се чидешеа и се фаќашеа за глави....

Ама ајде тоа за вас не било и нема ни да биде...

Фала му на Господ што ми даде да видам се тоа а да не бидам слеп кај очите како вие...

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Да ги гледаше фториот ден од 2 попланде до 8 навечер и третиот ден исто така..Пред мои очи од црната фреска и сликите горе што се се претварашеа во бели бои,црвени..лицата почна да им се гледат..деталите на крилата...Руките...Се тоа се гелдаше постепено како се чистат...Значи мене ме срце боли кога почнам да читам вакви глупости дека тоа е измислено.
Вкупно си поминал 2 пати по 6 часа непрекината опсервација врз фреските. Сигурно очите ти отекле...

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Да ги гледаше фториот ден од 2 попланде до 8 навечер и третиот ден исто така..Пред мои очи од црната фреска и сликите горе што се се претварашеа во бели бои,црвени..лицата почна да им се гледат..деталите на крилата...Руките...Се тоа се гелдаше постепено како се чистат...Значи мене ме срце боли кога почнам да читам вакви глупости дека тоа е измислено..
--- надополнето: 15 септември 2012 во 16:15 ---

За тебе нема помош и ГОСПОД да слезе на земља и да ти каже дека е истина..
Такви како тебе само треба да се жалат и да се молиме за вас..

А да има слики и да се снимано со мобилни телефони и камери има..Као што се крстија новинари некои од Франција,Австрија...и некои Албанци беа двујца се чидешеа и се фаќашеа за глави....

Ама ајде тоа за вас не било и нема ни да биде...

Фала му на Господ што ми даде да видам се тоа а да не бидам слеп кај очите како вие...
Како што велат Србите, док буде чурана биче и подварака...

Член од
15 декември 2009
Мислења
770
Поени од реакции
479
Море ти и офталмолог си бил, секоја чест.
Секоја него што...Ако толко не веруваш што си запнал да докажеш дека не е точно...Ако толко не веруваш иди еве во црква и измочај се ако смееш...

Не ли не веруваш нема ништо да ти биде...

Kajgana Shop

На врв Bottom