„Топки“ со Филе на Кајгана! (http://kajgana.com/topki)

File X File

X Ego-trip Killer :-)
Член од
21 август 2009
Мислења
100
Поени од реакции
38
Од денеска ли почнуваш со Топки ?
А што е важно кога почнувам, кога па баш ти ниту си гледал а ниту имаш намера да гледаш Топки!? Ќе почнам некогаш, кога ќе сакам... Поз и добра ноќ.
--- надополнето: 23 август 2012 во 23:54 ---
Веќе заличуваш на оној саше од наша тв, сам става емисии на јутјуб и се расправа со сите. Премногу негативен ефект и за емисијата и за кредибилитетот. (n)
алооо , да не си се збунил нешто? Јас почнав и сега најде за три секунди да направиш спин? А јас само одговарам на тие што ќе ме гледаат и тие што ме исплукаа. Алоо ах ах ах хахахаа...не ми се верува...мајсторче си за спин, ммм? Ај добра ноќ. Навистина немам намера да си играм по твоите правила за комуникација. Имам многу повисока цел. :cuc:
--- надополнето: 23 август 2012 во 23:56 ---
Филе кај го фрли телевизорот да идам да си го земам,ми прегоре плазмата :icon_lol:
Во Барселона, позади зграда пред контејнерот :cool:

File X File

Член од
21 август 2009
Мислења
100
Поени од реакции
38
Најдругарски совет - зошто не си гледаш фудбал на раат а после да се замараш да одговараш на секој?
Си глеам (на другиот монитор) ама и не си глеам, зш пред малку објаснив... тешко ми е да го гледам овој натпревар денес... :-(((( ...многу.... така да , баш убаво ми доаша малку релакс.... :)

Член од
29 ноември 2011
Мислења
123
Поени од реакции
81
Ако веќе имаш многу повисока цел, незнам зашто воопшто се замараш со форумов!? Слободен си од нас, и можеш комотно да си се посветиш на твојата повисока цел. И барем јас те сметав за попаметен, а ти подлегнуваш на сите лоши коментари се гледа колку си компактен да ја работиш оваа работа... Биди ми поздравен.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Мех, според односов не очекувам нешто повеќе од Барса и Реал. А ќе има статистики за тоа колку корнери имало лани на натпреварите на Барселона Ц и на младинските екипи на Барселона?
И нека не се вика "Топки", нека се вика "Филе <3 Барса". Барем пореално е.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Јас со нетрпение чекав одговор на постот на џимеј и прочитав глупост.
Кој чекал си дочекал :D

Кога немаш како да ги побиеш фактите што ги приложи во овој случај Џимеј ќе го добиеш ова што го доби.

Патем без тоа ме мрзи сега,пошто цитираше толку луѓе што можеби не заслужиле да ги цитираш а оној ударниот пост на педерски начин го игнорираше.

Тоа дека не си пристрасен не верувам дека ќе ти запали.

Понекогаш е добро да земеш некој совет од оние што би ти донеле гледаност а не вака да се однесуваш.

Јбг сепак за да опстоиш се потребни гледачи,нели?

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
841
Поени од реакции
1.469
На Филе топките кајгана му ги направивте, стварно значи да се нема ни малку респект за она што го работи.Земете направете нешто а не само да се плука, крај краева кој ве тера со сила да гледате или сте садомазохисти?:confused:

File X File

Член од
21 август 2009
Мислења
100
Поени од реакции
38
На Филе топките кајгана му ги направивте, стварно значи да се нема ни малку респект за она што го работи.Земете направете нешто а не само да се плука, крај краева кој ве тера со сила да гледате или сте садомазохисти?:confused:
:cuc:

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Секоја јавна фаца подлежи на критика и мислам дека е попаметно кога не се впушта во исправување криви дрини. Така нема да изгуби репутација и кај неутралните :)

P

pepito*

Гостин
Гости во вечерашната епизода ќе бидат„ ГОЛФ 6„ кој некој ќе го добие како подарок од Спортлајф точно во 23:30 часот и првите две жени-тренери во Македонија со УЕФА лиценци, а ќе можете да видите уште неколку интересни и атрактивни прилози како на пр. Кристијано Роналдо „одблизу„, во Рок`н`Гол и Полувреме Плус. Старт околу 23:15

. . . покрај ексклузивните материјали емитувани како премиери во децениското постоење на емисијата, во денешната епизода и за „скандалозното„ гласање за „Спортист на ФФМ„ кое се одржува денес, а минатата беше поставено како тема во живо од многу гледачи кои бараа одговор „зошто?„ и „како може?„ . . . Вечерва ќе пробаме да најдеме одговор „дали гласањето беше фарса?„... Гледајте вечерва!
. . . vo nedela vo Topki + specijalno javuvanje od IHF -Bazel so
osvrt na nashite kvalifikaciite za SP Brazil 2011 . . . posle 23:15 . .

. . . како еден „вирус„ наречен ФИФА, ги „напаѓа„ големите европски клубови и ги полни обложувачниците со кеш. . . нешто на кое не се имуни ниту македонските симпатизери и прогнозери. . . Гледајте ги и стандардните содржини и играјте со нас за подароците од Спортлајф, преку кои може да дојдете до големи добивки. . .

... Лига на Шампиони и Лига Европа без нас . . . Кој со колку пари надвор од УЕФА натпреварите . . . Дали Просенички враќа во живот една „мртва идеја„ . . . Зошто Мурињо се враќа кон Интер . . . Ретро на едно лошо сеќавање . . . Спортлајф игри за подароци талони . . . Недела, после 23:15 . . .

...skandalozni Izbori "Oskari" i "nagradi na FFM", medalisti vo senka zad iminja so vtoroklasni rezultat koi se turkaat bez "sram i perde", sportisti koi cekaat vo kampovi za potpis (a gi promoviraat kaj nas kako da se zvezdi na internacion
alni klubovi), "sponzorirani" faci, reprezentativni uspesi protiv amaterski reprezentacii nasproti pobedi i medali protiv svetski i evropski shampioni, toa se laureatite na makedonskoto sportsko nebo (chest na isklucocite). Do koga so"privatni zzurki"? Zosto duri i Goran Pandev ne dojde da si ja zeme kompletno zasluzenata nagrada? Vecherva vo vovedniot del od Topki Odblisku
Дали ФФМ ќе го преживее 5-ти март во оваа гарнитура? Игор Климпер„ под прашања„, во новата епизода. Женската репрезентација подготвена за предизвик? Тема: ЛИВЕРПУЛ. Рок`н`Гол со инфо, како да стигнете до голем натпревар од ЛШ? Милан и Тот`нам низ објективот на Љубомир Домазетов со се` што не можете да видите во ТВ пренос. . . Спортлајф со нови подароци . .

И уште незнам колку други најави од оваа сезона. Не се сеќавам на емисија на Топки + од лани кога Филе ја форсирал Барселона и посветувал цели емисии за тимот и статстиките на играчите.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
^

Да бе, на сите нас тоа тука масовно ни се причинувале работите, чисто перење на мозок. Сигурно не зборел за Барса цело време, тоа само ние си замислуваме...

P

pepito*

Гостин
^

Да бе, на сите нас тоа тука масовно ни се причинувале работите, чисто перење на мозок. Сигурно не зборел за Барса цело време, тоа само ние си замислуваме...
Јас не сум му ништо на Филе за да го бранам од вас овде на форумот, само го ценам како новинар затоа што е единствен и најдобар во Македонија во неговата област. Очигледно немаш изгледано емисија, затоа подобро не ме цитирај за нешто што претходно го демантирав. Ти покажав факти јас само, немаше место повеќе најави за емисии да копирам. Да бевте попаметни можда и ќе си освоевте некоја вредна награда на некоја негова емисија.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Јас не сум му ништо на Филе за да го бранам од вас овде на форумот, само го ценам како новинар затоа што е единствен и најдобар во Македонија во неговата област. Очигледно немаш изгледано емисија, затоа подобро не ме цитирај за нешто што претходно го демантирав. Ти покажав факти јас само, немаше место повеќе најави за емисии да копирам. Да бевте попаметни можда и ќе си освоевте некоја вредна награда на некоја негова емисија.
Што ќе ја гледаме, кога секоја емисија е ко реприза

Kajgana Shop

На врв Bottom