- Член од
- 22 декември 2011
- Мислења
- 2.322
- Поени од реакции
- 5.358
Може да гледате и на каналите 361 до 369. Самто треба да го рестартирате ресиверот
А Макств-то? Ќе треба и рутер за Максот и рутер за Оне интернетот. Не знам, уште не сум се јавил на 171 за да прашам. Ај ако сакаш кажи ми како двата броја(телефонски) ти функционираа, односно како ти беа поврзани(на еден штекер ли ти беа двете линии)?Зашто мислиш дека нема да функционира?Јас имав две телефонски линии една на телеком и една од Оне (две посебни линии)се додека не се откажав од телеком. а еве и деновиве ке имам повторно две се додека не ги откачам Оне на 15 септември поради мене познати причини
А може ли јас да се регистрирам пошто не сум корисник?web.MaxTV.mk
Пријави се со твојот стандарден user name/password што го користиш за проверка на сметката во Мој Телеком.
Еве што пишува на страницата:
Пристапот до оваа страница е овозможен само за интернет корисници од Р. Македонија. За да ги следите преносите мора да се најавите со Вашите Мој Телеком корисничко име и лозинка. Само корисници на Македонски Телеком може да регистрираат Мој Телеком профил и да ги следат натпреварите.
Доколку пристапувате од Р. Македонија, а не можете да го следите преносот, испратете ја вашата IP адреса и детален опис на проблемот на support@t-home.mk
А Макств-то? Ќе треба и рутер за Максот и рутер за Оне интернетот. Не знам, уште не сум се јавил на 171 за да прашам. Ај ако сакаш кажи ми како двата броја(телефонски) ти функционираа, односно како ти беа поврзани(на еден штекер ли ти беа двете линии)?
--- надополнето: 22 август 2012 во 08:21 ---
А може ли јас да се регистрирам пошто не сум корисник?
Мене ми се пуштаат каналиве на вебмакств, али само има промо. Да не се пуштат само кога ќе има фудбал?Не. Само оние кои се корисници.
Каналите од вебмакств нормално дека ќе работат (зборувам за оние македонските), додека пак за спортските т.е. арена каналите мора прво да се најавиш со корисничко име/лозинка, а за да го направиш тоа мора да си нивни корисникМене ми се пуштаат каналиве на вебмакств, али само има промо. Да не се пуштат само кога ќе има фудбал?
Т-хоум и Оне изгледа се. И од Оне викаат дека се расправаат со оваа работа.Каналите од вебмакств нормално дека ќе работат (зборувам за оние македонските), додека пак за спортските т.е. арена каналите мора прво да се најавиш со корисничко име/лозинка, а за да го направиш тоа мора да си нивни корисник
Инаку, еве информација околу SK Prime каналот (најверојатно Т-Хоме се еден од двата оператори кои преговараат со спортклуб):
- Aleksandar, се работи на прашањето кое е често поставувано односно се работи на воведување на каналите SK Prime. Кога ќе имаме официјални информации околу тоа ќе бидете известени преку сите наши медиуми.
Две посебни линии ти се потребни ,претходно имав линија од Телеком имав и АДСЛ од Он нет оној Соло 101 на истата линија ставив уште една дополнителна за Он нет- Дуо Екстремот тоа беше во самиот почеток па телеком ми ја поставуваше линијата односно си купив дополнителна од телеком па потоа Он нет ја префрли кај нив чекајки добри 6 месеци .Јависе на 171 чинам си во Т.Поле па прашај дали има можност на Оптика ако си во зградите сигурно има .Ете сега од ОНЕ сум до 15 септември и чекам деновиве телеком да ми постават Оптика и чао ОнеА Макств-то? Ќе треба и рутер за Максот и рутер за Оне интернетот. Не знам, уште не сум се јавил на 171 за да прашам. Ај ако сакаш кажи ми како двата броја(телефонски) ти функционираа, односно како ти беа поврзани(на еден штекер ли ти беа двете линии)?
--- надополнето: 22 август 2012 во 08:21 ---
А може ли јас да се регистрирам пошто не сум корисник?
Мислам не фаќа оптиката до Топанско, мислам само фаќа околу школото Васил Главинов, ама и многу скапо ќе ми биде. И ОНЕ и Т-хоум не можам да ги плаќам, а посебно оптика...Две посебни линии ти се потребни ,претходно имав линија од Телеком имав и АДСЛ од Он нет оној Соло 101 на истата линија ставив уште една дополнителна за Он нет- Дуо Екстремот тоа беше во самиот почеток па телеком ми ја поставуваше линијата односно си купив дополнителна од телеком па потоа Он нет ја префрли кај нив чекајки добри 6 месеци .Јависе на 171 чинам си во Т.Поле па прашај дали има можност на Оптика ако си во зградите сигурно има .Ете сега од ОНЕ сум до 15 септември и чекам деновиве телеком да ми постават Оптика и чао Оне
http://www.telekom.mk/optic/rezultati.htm?grad=СкопјеМислам не фаќа оптиката до Топанско, мислам само фаќа околу школото Васил Главинов, ама и многу скапо ќе ми биде. И ОНЕ и Т-хоум не можам да ги плаќам, а посебно оптика...
Ама до зградиве спротив Васил, нема. Дај боже да има, ама не ми се верува. Ама сепак ти викам, оптикава некако ми е скапа. Ќе се распрашам за жична линија.http://www.telekom.mk/optic/rezultati.htm?grad=Скопје
Провери тука барем по мапава скоро цел Топанско има
@t-home.mk вака после корисничкото имеСакам да си го проверам сообраќајот ама нешто промениле на страната па заборавив што пишуваше после корисинчкото име @.... ако може некој да ми помогне
не треба да имаш ништо @ блабла зар нели го гледате дека е испишано веднаш после текст боксот за username?Пробав така ама ми вика погрешно :/