B
Black Guard
Гостин
Абе јас прашувам за Македонија ете вели член е,па ме интересира имаат ли собири,донации дали го гледаат оној мајкл мур и слични на него кои наместо да се ангажираат и сторат нешто само крекаат и критикуваат.
А да те прашам нешто,во услови кога имаш неограничени ресурси,од соларна енергија(висок степен на употреба)па и онаа од вселената,понатаму кога роботи работат за луѓето и АИ решава чуму ќе вршиш размена кога се ќе ти биде обезбедено СЕ од АИ и тоа испланирано декади однапред-имај предвид и дека ќе бидеме мноогу свесни и кул,дури покул и од хипиците ??
Што ќе разменуваш ако имаш се,чуму ти е разменско средство кое олеснува размена кога се губи потребата од истата која ете денес е неопходна.
--- надополнето: 11 август 2012 во 18:27 ---
Ме разочара али тоа е ирелевантно,ама барем одговори на прашањата ОК.
А да те прашам нешто,во услови кога имаш неограничени ресурси,од соларна енергија(висок степен на употреба)па и онаа од вселената,понатаму кога роботи работат за луѓето и АИ решава чуму ќе вршиш размена кога се ќе ти биде обезбедено СЕ од АИ и тоа испланирано декади однапред-имај предвид и дека ќе бидеме мноогу свесни и кул,дури покул и од хипиците ??
Што ќе разменуваш ако имаш се,чуму ти е разменско средство кое олеснува размена кога се губи потребата од истата која ете денес е неопходна.
--- надополнето: 11 август 2012 во 18:27 ---
Па, извини што ќе те разочарам, но да, сум .
Ме разочара али тоа е ирелевантно,ама барем одговори на прашањата ОК.