WoW општи муабети

Член од
26 март 2008
Мислења
8
Поени од реакции
0
ama ne ja igram doma i zato da ne znae nekoj da mi dade link za download na World Of Warcraft Piratskata

Член од
22 октомври 2007
Мислења
7
Поени од реакции
0
Еве ти линк кај шо имаш пиратски сервери...http://wowstatus.net/ И не мора да ја "Downloadiras" играта туку само ке си ја смениш REАLMLIST-ата кој шо се наоѓа во фолдерот кај шо е снимена играта, и со тоа автоматски се префрлаш на пиратски сервер....Инаку ти препорачувам да си ја платиш и граш оригиналот...Играв и јас на PIRATE ама кога се префрлив на ОRG видов дека не е исто-едноставно тука филингот е друг...ПОЗДРАВ...

Член од
18 јуни 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
WoW

dali nekoj prodava wow account mi treba hitno samo da e od 60 lvl do 70 lvl bez nikakvi opremi!!!!!!!!!

Z

ZeroStyle

Гостин
Сакам да играм WoW на пиратски сервер. Серверот бара пач 2.4.2. Го инсталирав тој. Е сега кога ја стартувам играта автоматски ми се инсталира најновиот, а со тој не работи серверот. Како да ја стартувам и да ја играм играта со 2.4.2 пачот?

Член од
17 јули 2008
Мислења
85
Поени од реакции
1
SOVET

ЕДЕН СОВЕТ:ПЛАЌАЈТЕ СО ДЕБИТНА КАРТИЦА ИМАТЕ У ИК БАНКА НА ПРИМЕР Visa:
со Game card 2 месеца:2000denari
Со дебитна 1 месец 800,3месеци nzz точно,6месеци 4100 денари(зависи какво плаќање ке одберете)
и ако имате некој другар или брат/сестра да делите акаунт уше боље :D

Член од
17 јули 2008
Мислења
85
Поени од реакции
1
Сакам да играм WoW на пиратски сервер. Серверот бара пач 2.4.2. Го инсталирав тој. Е сега кога ја стартувам играта автоматски ми се инсталира најновиот, а со тој не работи серверот. Како да ја стартувам и да ја играм играта со 2.4.2 пачот?
do petok ke gi ima piratskite samo treba da gi update-uvaat serverite
inace moes da naprais repair so check and replace ili taka neso i da ne go instaliras 2.4.3 odnosno koa ke doe do nego click cancel ali ne go prai toa za okolu 10 saati xD

Член од
12 јануари 2009
Мислења
23
Поени од реакции
0
ве молам може некој да ми помогне нов сум во играва.Иам paladin и никако да употребам sword:nesum:

може некој да ми каже како да употреба sword на паладин нов сум во играва:nesum:

Ке ми кажете?:nesvest:

Член од
24 мај 2007
Мислења
129
Поени од реакции
1
ne sum igral so paladin ali najverojatno treba da ides da naucis sword da koristis. Weapon masteri ke baras vo glavnite gradovi...

Член од
12 јануари 2009
Мислења
23
Поени од реакции
0
И уште едно на Roque како да користам два даггери

Член од
12 јануари 2009
Мислења
23
Поени од реакции
0
ја ви викам напрајте блоод елф паладин мн е добро од почеток ти дава добар sword а после коа ке отиес у другиот град моеш секаков sword да купиш:wink:

Член од
12 јануари 2009
Мислења
23
Поени од реакции
0
Абе напраив undead warrior и неможе да користам секира одам во главен град и weapon masterot немозе тоа да ме научи:nesum::uvo:

Kajgana Shop

На врв Bottom