Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Понекогаш се прашувам дали некои фанови од фан клубов навиваат за Милан или за некои негови играчи.

Sky reports that Allegri tried out 4-3-3 in training today with Robinho and Boateng on the flanks of Pazzini in the middle.

И да се самоцитирам... :icon_lol:

Незнам баш како Боатенг би се снашол како десно крило (претпоставувам дека Робињо би бил лево бидејќи тоа му е природно). Ама исто така и не верувам дека Алегри би ја испробал оваа тактика без прво да види како ќе му иде 4-3-1-2 со овој тим. Доколку почне да вади лоши резултати најверојатно тогаш ќе премине на 4-3-3.

Единствено нешто што е слично можеби ќе е формацијата друго ништо брат.

Се е различно од играчи до тренерот,со Лео беше подај ја на Роналдињо и гледајте шо ќе напраи:pos:

Со Алегри очекувам да биде поинаку,ваљда и самиот приметуваш по пријателскиве,брза пас игра и слично,но има уште многу додека да се усовршат.

Боатенг на крило,звучи интересно НО треба прво малце да си ја поврати формата и мотивацијата овој,со Јуве изгледаше ко пола фамилија да му починале 10 минути пред утакмицата.

Се на се добро е што не се ограничува на една формација и испробува други нешта но дали имаме ние тим за 4-3-3? Твое/ваше мислење?

Пато како CF или нешто како winger ? (ко со Лео?)

Сепак овој муабет најубаво би се терал на 1ви Септември,да видиме дали ќе има некако трансфер.

Дим4е
Пер и ова да не е медиумската моќ на Берлускони?
CASSANO: "I'm in the team of my heart, I finally have my smile back"

Што и да му било ветено после се што Милан,навивачите од таму,фановите ширум светот и целокупниот персонал таму направија за него тој не требаше да постапи вака.

Официјална понуда за Нијанг 1.75 мил за позајмица + 4.25 мил за откуп.

According to latest reports, Adriano Galliani and Enrico Preziosi would be on a meeting at Forte Dei Marmi for Ze Eduardo.
Ze Eduardo will be training tomorrow at Milanello, if Allegri likes him, then Milan will sign him on a 1-year free loan.

Клипче Штетата е направена. Со ијавава не го руга Милан, напротив го отргнува вниманието. Можеше многу полошо да изгледа ако почне да зборува за неговото време во Милан...
2 милиони за играч од втора француска лига итоа за позајмица... гуд диал !:cenzura:

Официјална понуда за Нијанг 1.75 мил за позајмица + 4.25 мил за откуп.

According to latest reports, Adriano Galliani and Enrico Preziosi would be on a meeting at Forte Dei Marmi for Ze Eduardo.
Ze Eduardo will be training tomorrow at Milanello, if Allegri likes him, then Milan will sign him on a 1-year free loan.

шо играч е воа бе леле цела Џенова ако не нека дојде во Милан да се спојат во еден клуб у ПМ..напад не ни треба ни треба јака средина и одбрана..нападот и со Пато и Робињо нема да биде лош сега со Пацини ќе имаме опции плус..тука е и Ел Шабани така да не е лошо..ако игра со Пато и Пацини во напад заедно со Робињо,а Боатенг во средина со Монтоливо и Ночерино не би била лоша идеја но многу отворена формација ќе биде и така како шо имаме слаба одбрана ќе не шишаат..

Клипче Штетата е направена. Со ијавава не го руга Милан, напротив го отргнува вниманието. Можеше многу полошо да изгледа ако почне да зборува за неговото време во Милан...
2 милиони за играч од втора француска лига итоа за позајмица... гуд диал !:cenzura:
Очекувам тоа да го напраи покасно...
Него некој талент добар бил тој од Каен,Венгер го барал и слично. Којзнае шо ќе биде.

шо играч е воа бе леле цела Џенова ако не нека дојде во Милан да се спојат во еден клуб у ПМ..напад не ни треба ни треба јака средина и одбрана..нападот и со Пато и Робињо нема да биде лош сега со Пацини ќе имаме опции плус..тука е и Ел Шабани така да не е лошо..ако игра со Пато и Пацини во напад заедно со Робињо,а Боатенг во средина со Монтоливо и Ночерино не би била лоша идеја но многу отворена формација ќе биде и така како шо имаме слаба одбрана ќе не шишаат..
Џабе фрлени пари за плата. Он во Џенова не е стандарден не па кај нас. :гомце:
Ze Eduardo? Allegri: '' He is a champion, our squad will be perfect'' :pos: :tapp:

Ze Eduardo? Allegri: '' He is a champion, our squad will be perfect'' :pos: :tapp:
Нема дадено ваква изјава Алегри, не знам шо џабе сереш за Алегри у последно време...
И не е уште доведен Зе Едуардо, денеска ќе има тренинг со Милан, ако го импресионира Алегри, ќе остане на 1 годишна бесплатна позајмица. А платата не му е поголема од 500К годишно.

фантастично писмо читав од еден верен навивач на Милан ...
цитирам само некој фрази:
14 .01 2011: Касано-стигнав во најголемиот тим во светот ако овој пат правам некоја лудост , сакам да ме носат дирекно во лудница.
22.08.2012 Касано - по темноста кој го поминав во мојот живот , среќата ми се насмеа , дојдов во тимот што го сакав од срце од детсво.
За којо срце зборува за тоа кој Милан му го лечеше , новото срце кој Милан му го подари (Др.Тавана) Милан кој му овозможи да игра во Европското Првенство .
Кога навивачите на Милан му дадоа подржка, навивичите на Интер играа со него "Cassano,cuore che non duole".
Милан не е Касано, Милан е тим кој победува со или без него без Кака Шева Ван Бастен........
Јас ова сезона ке навивам за Бонера Констант Антонини не дека тие ги сакам но тие ги бранат боите на МИЛАН.

шо играч е воа бе леле цела Џенова ако не нека дојде во Милан да се спојат во еден клуб у ПМ..напад не ни треба ни треба јака средина и одбрана...

Ако е точно тоа дека формацијата би се сменила во 4-3-3 тогаш напаѓач МОРАШЕ да се земе зошто ќе останевме само со Шарави на клупа.Овој Зе Едуардо се зема за да седи на клупа и не гледам зошто толку мора да се паничи.

Што се однесува до новата формација 4-3-3 немој да очекувате дека Милан ќе игра со таква поставеност на играчите.На хартија може да биде така и напред би играле Робињо-Пацо-Пато но во пракса ќе биде доста слична со 4-3-1-2 од претходната сезона.Јас вака ја замислува на терен:
Робињо​
Пато Пацини​
Робињо би го играл она што го играше Боатенг со тоа што ќе се извлекува повеќе лево за да се отвори простор за Пацини и Пато.Ова најдобро е да сочекаме и да видиме дали воопшто ќе играме таква формација со Робињо,Пато и Пацо во стартни 11 но ако се игра се некако ми оди дека поставеноста ќе биде ваква како што пишав.​

Сакав 5ти напаѓач да биде тој Нијанг, така да се надевам дека овој Зе Едуардо не му го затвора местото. Џеноа се краљеви мајке ми :pos:Ако му треба нешто на Галијани им се јавува и за 5 мин се договараат. Добро е што ако не успее да импресионира овој Бразилецов ќе им се јават во Џенова и нареден ден ќе си биде таму, а ништо чудно и ако дојде Нијанг да оди директно на позајмица таму.

Ќе почекам да видам како овој трансфер би се одразил на други. Ако затвори нечие место, тогаш сум многу против. А дај Боже да ме демантира. :)

П.С. Пак се повредил Пато. -.- Се чекаат анализи за подетални информации.

пак овој ли со повреди !!!!!! да се надеваме дека до нова година ке ни се врати...

http://en.wikipedia.org/wiki/Zé_Eduardo_(footballer_born_1987)
царов има повеќе клубови сменето од просечните македонски фудбалери кои прават интернационални трансфери секој можен период, од прва белоруска у втора полска лига... :tapp:

и да, ако го испуштиме тимошчук, овој трансфер период и дефинитивно јас ќе го прогласам за неуспешен! :sneaky:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom