- Член од
- 20 септември 2011
- Мислења
- 8.146
- Поени од реакции
- 8.544
Eве, пред малку, се вратив од денешниот Протестот.
Беше по масовен од минатиот вторник речиси дупло.
Eве, пред малку, се вратив од денешниот Протестот.
Не забележав такво нешто...Ама имаше и партиски војничиња а????
Па ти не си ги забележал ама јас да и затоа после немам војла да одам понатаму.Плус ова го слушнав од братучед кој бил таму луѓе наголемо почнале да се фалат и да викаат:готови се и дуи им откажува ќе паднат.
Mногу добро знаеш што сакам да кажам
А ти сирот изгорен дека ке паднеле КАКО ТОА ДА ПАДНАТ кај го има тоа ?
Conscia mens recti famae mendacia ridet.Па ти не си ги забележал ама јас да и затоа после немам војла да одам понатаму.Плус ова го слушнав од братучед кој бил таму луѓе наголемо почнале да се фалат и да викаат:готови се и дуи им откажува ќе паднат.
Прилеп the same shit. Плакатите ги лепеа, антивладино беше максимално и назад То е лошото што ниту еден протест не можи да помини без политика, онака чисто граѓански. Мора да се замешаат мамата, која иронија.Па ти не си ги забележал ама јас да и затоа после немам војла да одам понатаму.Плус ова го слушнав од братучед кој бил таму луѓе наголемо почнале да се фалат и да викаат:готови се и дуи им откажува ќе паднат.
И социјалистите пак преземаа.( и тука не мислам на партии туку идеолошки )
Куманово.
Стварно ве разбирам и се тоа фино не ви одговараат протести во филмот розите цветаат, али немој те молам оваа тема да ја труеш со глупости од овој тип. ЕЈЈЈ го виде ли Мишо има партиска книшка и стоел во протестот голем ТИТ ако биле на протест, кога протестот е граѓански!Еве Toni нека каже во Тетово дали немало членови на опозиција???