Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
PAZZO PAZZINI :LOL: Ај нека е честито.
И стварно незнам зошто толку хејтање и вреѓање кога чоекот уште не заиграл.Се надевам дека ќе ве демантира и ќе се растури од голови давајќи сезонава.
Ако ништо друго барем подобар е од Матри,Бориело и остала компанија. Искрено ептен ми праи кеиф Пацо и сакав да дојде, ама во никој случај не помислив дека тоа ќе биде на сметка на Касано:place:...Ама то је то...КАСАНО как да не го знаеме што лудак е.
lagioiadelpazzo_432717.jpg
Нека ги повтори игрите од Самдорија и првата полу-сезона во Интер па ќе видаме КОЈ на КОЈ заебал.

Алооо луѓе вие нафта пиете или што е работава?
Која смена на генерации бе??? Смена на генерации е ако место 35годишни олдтајмери дојдат надежни копиљаци со неполни 20години, за да се докажуваат, да ораат по терен, да имаат мотивација за нови победи, а не испукани пушки (читај никад не ни пукале зашто се просеци, па на 30години ќе градат кариера :facepalm: )...

Друже, како ти ги гледаш Нианг (кој е највеојатно нов играч на Милан), Пато, Де Шиљо, Шарави, Ачерби, Запата, па и Габриел? Тоа не се надежни “копиљаци“ кои сакаат да ораат по терен и имаат мотивација за нови победи?

Или можда за да биде смена на генеации треба на сите 11 играчи на терен просекот на години да им е 22? Можда да префрлиме цела Примавера во прв тим? Да нема постар од 25 години?

Менуваме тим од корен. Многу наеднаш и со многу помпа. Можда на потежок начин и нормално е ние навивачите да се плашиме пред новото и непознато, ама далеку од тоа дека нема да има млади и надежни “копиљаци“ во новиот Милан.

Сега, појше од претходно го сакам Кака назад во Милан, затоа што добро ќе им дојде како авторитет на цела оваа екипа. Нека ротира со Боатенг, Шарави и Емануелсон на таа позиција, ама нека биде тука.

Касано+7милиони за Пазини
Не ми се верува дека Галијани Ке направи ваква утка.

da zivee PROEKTOT MILAN 2014 !!!! bitno nie imame proekt,drugite koj gi *** :)
да бе проект: исплаќање на казната на берлускони со пари од милан...

па и овај берлускони глуп.. гледа дека на перез му умре жената нека го викни на некоја бунга бунга забава.. може ќе се смилува за кака или сахин

да бе проект: исплаќање на казната на берлускони со пари од милан...

па и овај берлускони глуп.. гледа дека на перез му умре жената нека го викни на некоја бунга бунга забава.. може ќе се смилува за кака или сахин
Turcinot si zamina za arsenal ic ne mu ja misli :D za nego a za kaka najnovi spekulacii se deka ke odi vo Man.Utd.

-Таткому на Кака (агентот) пристигнал во Милано пред неколку минути.
-Се чекаат медицинските прегледи на Касано за да се официјализира трампата, највероатно се ќе биде официјално до вечер.
-И Нианг може да биде наш играч до вечер ако стисне малце Галијани.

246995_409690282417873_1306700304_n.jpg

Малку шала , Миланези :)

А ако ни го закачи пак Месбах? Што прајме? :pos:
Ќе рече: “Фала ви на сите, ама јас го одбирам Милан!“

А чекај, што успех има рома од 2005та наваму па да си можел да реметиш? не сери ајде... ама те разбирам, нема живо куче на рома форумот па мора некаде да пишуваш, не?

Еве, се деси и ова, пацини ни дојде, колку да го заокружи подмладувањето на тимот, и насочувањето кон нови надежи. Ја бев за бендтнер највеќе, незнам од кај излезе пацини. Ај не е битно,Касано нек си јебе матер заедно со газдите наши. Лошо е само што дадовме доплата за пацини еј! па со тие пари ќе се исценкаа за некого. Не ми е јасно како очекувате бе вие 10,15,20 гола од пацини кога нема кој топки да му дава, јасно ли ви е? Он не се бори,не трча многу,само чека топки, повеќе-помалку класичен италијански шпиц. ... п.с честитки за интер, ни го ставија немиен со оваа трампа...
--- надополнето: 21 август 2012 во 12:30 ---

абе синко мајчин... тоа беше колку да покажам до кој степен дојде овој милан, а ја ниту се плашам ниту бегам од ремет... Сум и ќе останам за милан без разлика која лига и кое место ќе се на табелата, а за тебе незнам ...

успех некој немаше, освену купови и супер купови ама вас ве тепаа многу често, а за тоа си во право, кај нас живо куче нема па морам малку по темите да не ми биде досадно :D

успех некој немаше, освену купови и супер купови ама вас ве тепаа многу често, а за тоа си во право, кај нас живо куче нема па морам малку по темите да не ми биде досадно :D

Колку тие толку и ние.. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom