Џ
ЏинЏер
Гостин
30тиКога излага конечниот за Небруцошите???
30тиКога излага конечниот за Небруцошите???
Не знам точно баш ама 25-30 минути негде би требало да е.Може некој да ми каже колку има од ПМФ до Сениќ пешки?
15 минутиМоже некој да ми каже колку има од ПМФ до Сениќ пешки?
58ца мислам дека е приватен, а не сум слушнала дека некој од Пелагонија оди на факултет со тој автобус, што не значи дека тврдам дека не може да се оди. Знам другари и колеги ми се жалеа дека морале со такси да одат од Пелагонија до факултет бидејќи немало автобуска линија.Колку шо се сеќавам 58ца оди до Веро, е сеа колку блиску поминвеше до Пелагонија,ич неможам да се сетам.
Нема повеќе од 5-10 минути, од задната врата ако излезе за 5 минути е до Градежен. За 15 јас стигам до Економски.Дефинитивно, за 10-15 мин стигаш.
Сеа ,јас лани седев на крај на кисела водеа еден период,и памтам со тој одев до веро а со 24ка до на рекорд...58ца иначе колку шо ми теквит по онаја улицана поминвеше Сава Ковачевич(не пејачот ) шо не е многу далеку од Пелагонија.58ца мислам дека е приватен, а не сум слушнала дека некој од Пелагонија оди на факултет со тој автобус, што не значи дека тврдам дека не може да се оди. Знам другари и колеги ми се жалеа дека морале со такси да одат од Пелагонија до факултет бидејќи немало автобуска линија.
--- надополнето: 21 август 2012 во 12:57 ---
Нема повеќе од 5-10 минути, од задната врата ако излезе за 5 минути е до Градежен. За 15 јас стигам до Економски.
Абе ако не си запишан/а во 7ми семестар не можат ни да ти извадат потврда за редовен студент во 7ми семестар. Важно имај потврдаЈа завршив трета и како потврда за редовен извадив од шести семестар, а сестра ми заврши втора и извадила потврда за редовен од петти. Јас да вадам нова потврда или она ?
Ја имам ама на сестра ми во Битола и дале за петти семестар потврда, а нема запишано и затоа се чудам шо да правам.Абе ако не си запишан/а во 7ми семестар не можат ни да ти извадат потврда за редовен студент во 7ми семестар. Важно имај потврда
Таму ја предвидуваат иднинатаЈа имам ама на сестра ми во Битола и дале за петти семестар потврда, а нема запишано и затоа се чудам шо да правам.