D
Deleted member 19276
Гостин
филипсот е 200 со перфект мотионСо 50 херци ништо не праиме, али за парите е солидно голем екран.
филипсот е 200 со перфект мотионСо 50 херци ништо не праиме, али за парите е солидно голем екран.
Тоа е одлично ако не ти пречи Perfect Motion т.е. реалното движење на актерите во филмовите.филипсот е 200 со перфект мотион
Извини не те разбрав баш ? зашто да пречи нормално движење ?Тоа е одлично ако не ти пречи Perfect Motion т.е. реалното движење на актерите во филмовите.
ај со здравје да го користиш од каде го зема што пари дај линкСе подновив со
SAMSUNG UE 32 EH 5000
го одбрав на лице место без гледање на нет се надевам вреди за парите и не се заебав
Пример, кога се движат актерите имаш:Извини не те разбрав баш ? зашто да пречи нормално движење ?
ај со здравје да го користиш од каде го зема што пари дај линк
Многу ми е чудно кога некој за телевизор вика дека е преголем. Тоа е целта, да биде што поголем телевизорот, поубаво да гледаш, повеќе, померачки....Sakam da kupam nov LCD tv ama ne znam koja golemina. Sirinata na sobata e okolu 4m. Na edniot kraj e trosedot a na drugiot kraj ke bide televizorot. Jas se dvoumam medju 42" i 46". Samo si mislam ovoj od 46" da ne e pregolem. Isto taka se dvoumam sto e podobro za isti pari: smart LED 42" ili LED 46". Sekoja sugestija e dobredojdena.
Не е така мој другар има плазма 50 '' собата незнам точно колку е голема, кога одам кај него не се гледа на тој телевизор пошто е пре голем и не е убаво за око а иначе собата и не е баш мала сега бргу ми викаше дека ке зимал 46 или 42 за таа собаМногу ми е чудно кога некој за телевизор вика дека е преголем. Тоа е целта, да биде што поголем телевизорот, поубаво да гледаш, повеќе, померачки....
Јас да можам проектор на ѕид ќе си ставам во соба и целиот спротивен ѕид да биде перверзии (4х3 метри пример)
Јас немам таков проблем, уживам до максимум. Во огромна соба голем телевизор, не се ни приметува, како кога возиш со 200 на автопат од 6 ленти.Не е така мој другар има плазма 50 '' собата незнам точно колку е голема, кога одам кај него не се гледа на тој телевизор пошто е пре голем и не е убаво за око а иначе собата и не е баш мала сега бргу ми викаше дека ке зимал 46 или 42 за таа соба
За што ќе го кроистиш највеќе? мој личен избор секогаш би бил телевизор со IPS панел, наместо било кој VA-MVA, (во слилен ценовен ранк)ова телевизориве се чудо човек да незнае што да земе тој има ова оној нема она .....