Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
1:2 точен резултат вечер.. :)
Малку ме плаши последната линија, ама па затоа ме радува напаѓачката линија, така да 3 бода како за старт на тешко гостување би било екстра.. поздрав, се читаме вечер накај полноќ! :)

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Вечер ако игра Еванс без интензивен тренинг и без изиграна минута на пријателскиве ќе биде чудо така да поголема шанса според мене има Вутон да игра него Еванс али Ферги не верувам да ризикува посебно не вечер и очекувам Керик - Видиќ.

Јас сум најсреќниот човек на светот поради трансферов на Бутнер бидејќи стварно ќе беше глупост да фрлиме 10+ милиони фунти на Бејнс кој не е млад а го имаме Фабио кој следната година сигурно ќе биде спремен за прв тим. Голема предност е што и дечково може да игра како крило, така да се потврдува се што дискутиравме дека купуваме во последно време играчи кои играат на неколку позиции. Едвај чекам да видам на официјална за него и да го видам како игра заедно со Јанг или Нани по крило. :)

А размислете допрва работата на Ферги со средување позајмици за неколку младинци, објавување на нов договор за Велбек и официјална потврда за Хенрикез. Во последниве 10 дена официјалната страна ни е најпосетувана во цел свет мислам. :)

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
што пари е овој Батнер, и колку потроши Јунајтед до сега за трансфери ?

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
што пари е овој Батнер, и колку потроши Јунајтед до сега за трансфери ?
Бутнер е купен за 3.9 милиони фунти додека за трансфери потрошивме негде околу 45+ милиони фунти.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Мамицата негова, а ако Керик игра штопер, кој ќе игра со Сколс во средина?
Андо или Клеверли.:)
--- надополнето: 20 август 2012 во 19:03 ---
Изгледа Фелаини ќе игра...:facepalm:

Ќе игра најверојатно и што сега од еден Фелаини ли ќе се плашиме? :)

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Имате некое инфо со кој состав ке настапат нашиве ?

H

-HRO

Гостин
На 43" ќе гледам вечер со цела гајба пиво и една вреќа кикирики! Има да ги газиме! :D
Се надевам дека Ван Перси ќе игра со Руни во нападот, и заедно ќе го демолираат противникот!
Треба да им се одмаздиме на гадовите за оние 4-4 од минатата сезона.
Can't wait! GGMU!

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
Треба да им се одмаздиме на гадовите за оние 4-4 минатата сезона.
Глеам со другарче за евертон шо е, од лани ме заебава за овие 4-4... :cautious:

Време е за промена.. чиста сметка дуга љубав ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom