Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Може да ми кажете која е разликата мегу Андроид 4.0 и Андроид 2.3.6, И дали процесорот на ХТЦ што е со 600 мх кочи на апликации на интернетот бидејки гледам скоро сите телефони имаат со по 800 мх

разликата е исто како Windows Xp и Windows 7... Имено, понов софтвер, подобар, направен е за појаки телефони, а процесорот на хтц, на 4.0 ќе кочи со сигурност... а за 2.3.6 незнам..

Како да ја наместам статусната лента ми се изгуби,она горе со батерија,мрежа и ви-фи што покажува.. иначе андроид от-991 е телефонот..барав во сетингс и никако да најдам.

Зошто да ти се изгуби бе ??? кај ќе гледаш колку батерија имаш, дали ти е уклучено вифито, колку имаш мрежа ???
Јас па сакав да прашам дали може да се направи, кога ја повлекувам статусната лента надолу, да ми излага за да може да се вклучува/исклучува вифито, џпсот, звукот ... ама тешко тоа.. иначе 4.0 софтверот е

Зошто да ти се изгуби бе ??? кај ќе гледаш колку батерија имаш, дали ти е уклучено вифито, колку имаш мрежа ???
Јас па сакав да прашам дали може да се направи, кога ја повлекувам статусната лента надолу, да ми излага за да може да се вклучува/исклучува вифито, џпсот, звукот ... ама тешко тоа.. иначе 4.0 софтверот е

Има апликација за батеријата колку е што е,ви-фито исто..а за мрежата врска немам..ама шугаво ми е така не сум навикнат,не дека е голем проблем.

Има апликација за батеријата колку е што е,ви-фито исто..а за мрежата врска немам..ама шугаво ми е така не сум навикнат,не дека е голем проблем.

Направи си формат

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.notificationToggle&hl=en

За скоро се има апликација, не се секирај. Само побарај малку повеќе во PlayStore.

Како да ја наместам статусната лента ми се изгуби,она горе со батерија,мрежа и ви-фи што покажува.. иначе андроид от-991 е телефонот..барав во сетингс и никако да најдам.
Ај пробај ,стисни на првото копче доле лево и треба да пишува notification, стисни на тоа.

Како можам да направам да не ми зема кредит интернетов на тел. Поточно да користам интернет само преку ваерлес или ако имам некој пакет активирано ? Иначе имам sony ericsson xperia x10

Фала

Како можам да направам да не ми зема кредит интернетов на тел. Поточно да користам интернет само преку ваерлес или ако имам некој пакет активирано ? Иначе имам sony ericsson xperia x10

Фала

Settings > Wireless > Mobile network > Data enabled (отштиклирај го), и подоле третото направи си GSM Only

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom