Проблем со Micro SD/Nokia 6300

• Креатор на темата Креатор на темата Snow :)
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 септември 2010
Мислења
1.513
Поени од реакции
1.442
Па вака започна се..
Не знаев Security Code на телефонот и со помош на еден програм го ресетирав(без мемориска).. Потоа по ресетирањето Security Code ми беше 12345 и го ресетирав овде од телефонот.. Ја ставам мемориската одам Menu>Gallery>Memory card и ми бара Password.. :place: Иначе имам Nokia 6300.

Оди на мемориската Options и таму имаш за пасвордот опции, измени го или избриши го, ако не ставија во друг моб. и пробај одново. Ако и тоа не бива, форматирај ја :)

Оди на мемориската Options и таму имаш за пасвордот опции, измени го или избриши го, ако не ставија во друг моб. и пробај одново. Ако и тоа не бива, форматирај ја :)
Како да го избришам кога не го знам ? И за форматирање треба Password :(

Па вака започна се..
Не знаев Security Code на телефонот и со помош на еден програм го ресетирав(без мемориска).. Потоа по ресетирањето Security Code ми беше 12345 и го ресетирав овде од телефонот.. Ја ставам мемориската одам Menu>Gallery>Memory card и ми бара Password.. :place: Иначе имам Nokia 6300.
СО кој програм го ресетираше ?

settings -> restore factory settings
че се реши проблемот.... инаку знаеш дека нетреба да ставиш картичка над 2 гига?

АБЕ ЧОВЕК ТРАЖИ ПАСВОРД !!!
settings -> restore factory settings
че се реши проблемот.... инаку знаеш дека нетреба да ставиш картичка над 2 гига?
Зошто нетреба ?
СО кој програм го ресетираше ?
Забораив како се викаше.. Али прво тражев на интернет.. Го фалеа програмот дека бил добар..

И мене ова ме интересира, пробав секако и нејки па нејки та пуста мемориска.
Инаку да си ја заборавив шифрата и сега абер нема ни форматирање ни бутур. Си бара шифра и тоа е.
Ако знае некој чаре нека кажва.

Зошто нетреба ?

толку може максимум да издржи процесорот за да ти работи течно..
јас му кладов 2 гига ко го имав и за 1 месец цркна батеријата ... ми траеше пред тоа +-4 дена активно користење (музика претежно) , а по еден месец едвај еден ден траеше.. а пак да слушав музика околу 2 3 сати

толку може максимум да издржи процесорот за да ти работи течно..
јас му кладов 2 гига ко го имав и за 1 месец цркна батеријата ... ми траеше пред тоа +-4 дена активно користење (музика претежно) , а по еден месец едвај еден ден траеше.. а пак да слушав музика околу 2 3 сати
Јас не го користам многу оти не прима секакви картички.. Само T-Mobile, ми тражеа 1500 ден. за декодирање и не дадов.. Ме мрзи до скопје да одам 500 ден. е декодирање :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom