Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Запата никаде го нема, само Јепес трча по играчите ._.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Запата не беше крив за ниту еден гол, ама вие морате да кењате зошто уште на почеток таква позиција зазедовте.

Првиот е на душа на Фламини, затоа што е као мува без глава и појма немаше каде му се наоѓа играчот за кој е задолжен.
Вториот е на душа на Јепес затоа што закасни со офсајд стапицата.
Гледајте повнмателно и не зборите безвезе само колку да се јадат гомна.

Во навалата е проблемот, нема конкретност. Робињо не е никако за осамен напаѓач, Боатенг и Емануелсон ги нема никаде, а не Запата.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Кааде со тие лизгачки Јепес ? Има ли поглуп играч од овој бе.. Неста го пуштивме овој остана... го јадевме.. Запата е одличен.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Запата не беше крив за ниту еден гол, ама вие морате да кењате зошто уште на почеток таква позиција зазедовте.

Првиот е на душа на Фламини, затоа што е као мува без глава и појма немаше каде му се наоѓа играчот за кој е задолжен.
Вториот е на душа на Јепес затоа што закасни со офсајд стапицата.
Гледајте повнмателно и не зборите безвезе само колку да се јадат гомна.

Во навалата е проблемот, нема конкретност. Робињо не е никако за осамен напаѓач, Боатенг и Емануелсон ги нема никаде, а не Запата.
za vtoritot gol ne e kriv Jepes,koga vo tim go imasAnte Botovina dazakasni so stapicata ...Mi se cinit deka Real go barase onaj voobrazen Niger so ime Boateng...da mu ebam zilite crni ovaa godina zalaganje nula od koga ja oblece desetkata vleze vo filma ,,Maradona,,

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
одбранава ни е мезе Антонини и Јепес леле играчиве во Катанија нема да играат прва постава за кај е одбранава..Ачерби оти не игра вој уште Јепес на 100 години игра..
во напад не сме лоши играме добро..Констант и Монтоливо играат добро заедно со Робињо и Боатенг.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.491
Поени од реакции
14.935
Море јас сум позитивно изненаден, ако губи Милан. На крај им падна концентрацијата, па по грешка примија гол.

Се гледа течна игра, игра по земја со брза топка, се оди од нога до нога.

Констант посебно првите дваесет минути ме изненади, па и Фламини почнал да личи на нешто, на претходните натпревари беше страшен. Антонини дури упати едно два јака центршута. Робињо решил да превзема одговорност.

Емануелсон и Боатенг треба подобро и нормално Пато во напад. Робињо доаѓа да прима топка надвор од шенсаесетник да делува во градењето на нападот (во што е добар), а пред гол нема никој.

И според мене Бонера треба да има предност пред Јепес.

П.С. Ако не се прибере Видал и продолжи да прави педерски фаули, мора да му го пуштат Фламини. :)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Тука у тимов одлично би влегол Кака и еден солиден ДМ да соберат и може да имаме подобра сезона од што сме очекувале сите.

Играта ми се допадна но треба да се средат уште неколку работи но се надевам ќе биде и тоа.
Сакам Пато да влезе и да играме со вистински напаѓач и така повеќе шанси би требало да се ствараат.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Boateng slabo...mora malku da podobri igrata .... Inace Ne e losa igrata kolku so izgleda so rezultatot...

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Боатенг мора на еден третман на клупа да појде. Изглеа мисли дека е Меси. Ако не дојде Кака, сакам да се проба со Шарави на таа позиција затоа што фацава некако ептен лежерно ми се понаша и не смее да помисли дека е незаменлив.

Нареднава сезона, искрено да ви кажам, не очекувам лидер да биде ни Абиати, ни Јепес, ни Боатенг... Лидери би требало да бидат Ночерино и Монтоливо. Само тие засега некако ми имаат менталитет за тоа. Иако и Робињо се наметнува, да не го фатиме на очи.:)

И денеска ни се виде стариот проблем. Фалеше класичен копач, класичен треквартиста и уште еден добар дефанзивец. Запата многу солиден. Малдини е за Мексес.

Галијани изјавил дека за Касано се преговара и дека самиот тој побарал да биде продаден. Каков шупак човече! Ајде гитла и око да не му видам на слепецот неблагодарен. Има шанса да биде предводник на Милан, ама очигледно не е спремен за таква одговорност. Клошар.

Kajgana Shop

На врв Bottom