Исламисти се закануваат со напади во Норвешка и бараат отцепување

• Креатор на темата Креатор на темата arheolog
  • Време на започнување Време на започнување
Сакаме џамии во Норвешка али не дозволуваме цркви во Саудиска Арабија но ние сме мировна религија. Fuck logic...
Не само тоа туку оваа година Саудиските верски лидери извршија притисок со посебен проглас, да почнат да се рушат црквите во околните земји, кај што ги има (Кувајт и други)

Мора да се заебавате...? Такво нешто не е можно од мирниве луѓе, па тие на мравка на газат...

Мировна религија зарем не ? Не дека си ги каменуваат жените што покажале деколте или не дека се самоубиваат за алах, не дека сите други им се криви и пробуваат се со насилство да решат.. Исламот е многу мирољубива религија..

Јас стално се радувам кога ќе прочитам ваква вест.

Со секоја нова ваква закана, се повеќе е јасно каков ќе биде крајот на исламистите.

Живи били па видели.

Зошто не земат пример од нашиве политичари и се да биде мед и млеко :love:

Ко некој вирус се бе, уште на Антартик да се населат и да бараат права !!!

Ама што зборам џабе јас кога и онака се заштитени како бели мечки :cool:

баш како што предвиделе Нострадамус и баба Ванѓа........третата светска војна е на пат :sick:
..............................21.12.2012...........................................

баш како што предвиделе Нострадамус и баба Ванѓа........третата светска војна е на пат :sick:
..............................21.12.2012...........................................

А кој е победникот:P Предвиделе ли?

А кој е победникот:P Предвиделе ли?
Па се знае дека ќе победи исламот и Европа ќе стане муслиманска:LOL:
--- надополнето: 18 август 2012 во 17:21 ---
Се залагам за мирен начин на решавање на работите додека има граница на трпение.
Што предложуваш ти?Јас велам масовно конвертирање во Муслимани,креирање исламски-шеријатски држави и враќање во 7.век.Само така ќе се решат работите,зашто ако не ти е јасно за тоа и се залагаат овие недоеволуирани идиоти.

Се прашувам после на кого ќе им кажуваат и докажуваат дека биле мирољубива религија, дека се најдобрите од сите? На кого ли ќе му ги презентираат тие волшебни пропаганди за исламот? Светот полека се запознава со нивната “мирољубивост“ и полека но сигурно сфаќа со што има работа.
Знаеме ние за нивниот мир и на кој начин сакаат да го добијат. Светот допрва ќе дознае.

ма јок.... монтиран случај гарант!

ма кај се видело ова бре.. тоа е една мирољубива религија само љубов шират низ светов.. шо е тоа војна за нив?

е добро за 2000 години :pos: и тие ке стапнат на месечината :pos: и после ке бараат отцепување од земјата :pos: пошто нели тие стапнале први и ке запалат се каурско тамо и сите ке живееме срекно ( одлепив денес ама ова од постов мора да ми е )
--- надополнето: 19 август 2012 во 00:13 ---
ај не си прајте бајрам на мозокот. вие 2ца да не ја почнете?
па бајрам е више види колку е сат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom