Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.661
Ај нека ви е честито РВП. За 24 милиони супер трансфер е. Е сега според мене не би требало да имате никаков проблем за ПЛ сезонава. Само уште за лев бек да средите.

A

apidrone

Гостин
Нема потреба за информации од други места, од двете најрелевантни е потврдено. И сеа ако потпише до утре, ќе има ли право да игра во понеделник?

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Нема потреба за информации од други места, од двете најрелевантни е потврдено. И сеа ако потпише до утре, ќе има ли право да игра во понеделник?
Ке има

2

~2A

Гостин
Ај нека ви е честито РВП. За 24 милиони супер трансфер е. Е сега според мене не би требало да имате никаков проблем за ПЛ сезонава. Само уште за лев бек да средите.
Токму така,малце повеќе плативме за играч кој е 29 годишен (пу пу да не го урочам ама во минатото имаше и многу повреди) и којшто имаше уште 1 година договор.
Сепак на некој начин бевме "приморани" да го земиме(Мура во последен момент замина во ПСЖ).

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.693
Поени од реакции
21.183
Епа тоа е тоа ... бидна и Перси има на официјалната !!!

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Никогаш сум го неќел стаклениов, кај најде Ферги да го земи, ко да му имам згрешено нешто, демек на спиење сум го разбудил па сега за инет :D

Шала на страна, нека му тргни на овај, нека дава голови и со среќа.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Ке има ли одбрана да ги запре овие момци ме интересира ?

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Манчестер е црвен !

Јунајтед е многу повеќе популарен во градот, но интересно, и многу популарен од многу клубови во Лондон.

Едно неодамнешно истражување, чии резултати беа објавени денес, беше соборен еден од митовите.

Rightmove, британска агенција за истражување на јавното мислење, испита голем број каде живеат навивачите од клуовите во Премиер Лигата.

Според оваа студија во Манчестер за Јунајтед навиваат дури 55,6% од населението, додека за Сити само 14,8%.

Ова истражување исто така покажува дека Јунајтед е на третото место во Лондон по број на фанови, зад Тотенхем и Арсенал.

Најголем процент од навивачите во својот роден град има Виган ( 65% од жителите навива за својот тим) и Норвич (61%). Зад Јунајтед се Саутемптон со (51%) и Ридинг со (49%).

Интересно е тоа што фановите на Ливерпул во просек живеат најдалеку од стадионот, дури до 100 милји во просек, а зад Ливерпул се навивачите на Њукасл и Манчестер Јунајтед.
CT scan na fan na m.:гомце:

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Не дај боже да се изјалови нешто околу личните услови и прегледот, после ваков фапфест во фан клубов ќе не реметат до бескрај...:D:cautious:

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Не дај боже да се изјалови нешто околу личните услови и прегледот, после ваков фапфест во фан клубов ќе не реметат до бескрај...:D:cautious:
Ќе се сопни на скалата ко ќе оди на прегледи. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom