Почина Арбен Џафери

• Креатор на темата Креатор на темата BloodyJesus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Може, и така за некоја година АРМ ќе му се поклонува на гробот.
Или ова ке му прават кучињата
dog-pee.jpg

Си се поклонуваат меѓусебе на гробовите :pos:
Ај за убаво нека е, утре Фатмир Бесими на друг шпон да му се поклонува на гроб :cuc:

Оти бе јадете трици?

Чоек умрел, колку и да не сте (сум) се сложувал/е со неговите ставови.... и ајде сега, сто ѕида плуканици, нема смисла...

И што ако умрел? Од мој аспект, беше гад кога беше жив, сега е мртов гад.

Да не треба со некоја почит да зборувам само затоа што е мртов?

Говедото активно работеше на распадот на Македонија, што треба сега да кажам, Бог да го прости?

Нека скапи...

Си се поклонуваат меѓусебе на гробовите :pos:
Ај за убаво нека е, утре Фатмир Бесими на друг шпон да му се поклонува на гроб :cuc:
Така иде тоа...

Тачи на Арбен
Али на Тачи
Принц на Али
Дарданија на Принц

и така изумреле сите мамути...

Оти бе јадете трици?

Чоек умрел, колку и да не сте (сум) се сложувал/е со неговите ставови.... и ајде сега, сто ѕида плуканици, нема смисла...
Јас не можам да поверувам што читам. Колку човек треба да е покварен за да напише вакви работи, за кого и да станува збор... Боже сачувај.

Јас не можам да поверувам што читам. Колку човек треба да е покварен за да напише вакви работи, за кого и да станува збор... Боже сачувај.

Зар стварно мислиш дека треба да се напише да почива во мир на терористот кој убиваше наши војници и деца ?

За човекот кој целиот живот го потроши на албанската кауза нема убав збор. Сепак мозочниот побрз од ракот. Ќе биде запаметен како најбавен рак во историјата на медицината.
Се надевам Љупчо и Бранко брзо ќе се преселат кај него.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom