Почина Арбен Џафери

Статус
Затворена за нови мислења.
K

kalimer0

Гостин
Си се поклонуваат меѓусебе на гробовите :pos:
Ај за убаво нека е, утре Фатмир Бесими на друг шпон да му се поклонува на гроб :cuc:

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Оти бе јадете трици?

Чоек умрел, колку и да не сте (сум) се сложувал/е со неговите ставови.... и ајде сега, сто ѕида плуканици, нема смисла...
И што ако умрел? Од мој аспект, беше гад кога беше жив, сега е мртов гад.

Да не треба со некоја почит да зборувам само затоа што е мртов?

Говедото активно работеше на распадот на Македонија, што треба сега да кажам, Бог да го прости?

Нека скапи...

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Си се поклонуваат меѓусебе на гробовите :pos:
Ај за убаво нека е, утре Фатмир Бесими на друг шпон да му се поклонува на гроб :cuc:
Така иде тоа...

Тачи на Арбен
Али на Тачи
Принц на Али
Дарданија на Принц

и така изумреле сите мамути...

М

Мaријa

Гостин
Оти бе јадете трици?

Чоек умрел, колку и да не сте (сум) се сложувал/е со неговите ставови.... и ајде сега, сто ѕида плуканици, нема смисла...
Јас не можам да поверувам што читам. Колку човек треба да е покварен за да напише вакви работи, за кого и да станува збор... Боже сачувај.

М

Мартин`

Гостин
Јас не можам да поверувам што читам. Колку човек треба да е покварен за да напише вакви работи, за кого и да станува збор... Боже сачувај.
Зар стварно мислиш дека треба да се напише да почива во мир на терористот кој убиваше наши војници и деца ?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
За човекот кој целиот живот го потроши на албанската кауза нема убав збор. Сепак мозочниот побрз од ракот. Ќе биде запаметен како најбавен рак во историјата на медицината.
Се надевам Љупчо и Бранко брзо ќе се преселат кај него.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom