P
Princ
Гостин
Може, и така за некоја година АРМ ќе му се поклонува на гробот.Предлагам овој голем ден за македонскиот народ и држава да биде прогласен за наш национален празник![]()
Може, и така за некоја година АРМ ќе му се поклонува на гробот.Предлагам овој голем ден за македонскиот народ и држава да биде прогласен за наш национален празник![]()
Или ова ке му прават кучињатаМоже, и така за некоја година АРМ ќе му се поклонува на гробот.
Или ова ке му прават кучињата
САм си кажа кучиња сте
Последен поздрав.
И што ако умрел? Од мој аспект, беше гад кога беше жив, сега е мртов гад.Оти бе јадете трици?
Чоек умрел, колку и да не сте (сум) се сложувал/е со неговите ставови.... и ајде сега, сто ѕида плуканици, нема смисла...
САм си кажа кучиња сте
Еден по еден ке не може на сите да стигне да се клања .
Така иде тоа...Си се поклонуваат меѓусебе на гробовите
Ај за убаво нека е, утре Фатмир Бесими на друг шпон да му се поклонува на гроб![]()
Јас не можам да поверувам што читам. Колку човек треба да е покварен за да напише вакви работи, за кого и да станува збор... Боже сачувај.Оти бе јадете трици?
Чоек умрел, колку и да не сте (сум) се сложувал/е со неговите ставови.... и ајде сега, сто ѕида плуканици, нема смисла...
Зар стварно мислиш дека треба да се напише да почива во мир на терористот кој убиваше наши војници и деца ?Јас не можам да поверувам што читам. Колку човек треба да е покварен за да напише вакви работи, за кого и да станува збор... Боже сачувај.
Добар беше, добро го снајде