Fantasy Serie A 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата Monsignor
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
14 август 2012
Мислења
2
Поени од реакции
5
Pozdrav iz Crne Gore!

Konacno postoji fina fantasy igra za italijansku ligu. Slican princip kao igre za premier ligu, znaci bira se tim, formacija, kapiten, uz neke dodatke - ima da se bira mentalitet ekipe, zamjenik kapitena, jos neke sitnice tu i tamo su dodate, postoje pravila na sajtu ako neko nije upucen.

www.fantasyseriea.com

Sve je besplatno, moze covjek da se uclani u neogranicen broj liga, svako moze da osnuje ligu itd...ako neko napravi ligu za ovaj forum, moze izbaciti naziv lige ia sifru na ovoj temi pa da se igramo...

А чија е странава ?

по глупо неш немам видено неможаш да сменаш играч.сакам формација 3-4-3 нема имас само напад и одбрана глупа работа.

по глупо неш немам видено неможаш да сменаш играч.сакам формација 3-4-3 нема имас само напад и одбрана глупа работа.

Imas sve formacije (i 3-4-3) da biras na My Team sa desne strane, isto gdje biras i kapitena.

ama nemozas da smenas koj igrac sakas da go stavas,koj ti go stavi serverot probav da smenam eden igrac od rezerva vo 1 postava ne biva.

ama nemozas da smenas koj igrac sakas da go stavas,koj ti go stavi serverot probav da smenam eden igrac od rezerva vo 1 postava ne biva.
Кликаш X на играчот кој ти е во прва постава, ќе го извади сам, па после бираш некој од резерви.
Просто е.

Кликаш X на играчот кој ти е во прва постава, ќе го извади сам, па после бираш некој од резерви.
Просто е.
Направих го одма по посто шо го пишах :)
--- надополнето: 15 август 2012 во 02:02 ---
6JOD.jpg

Па што не кажете дека е на кирилица напишано , ја тука на латиница се туфкам .. Пишете луѓето да знаат ...
--- надополнето: 15 август 2012 во 16:01 ---
Мене ми се у 1 состав : Буфон ; Киелини, Ачерби, Паоло Канаваро, Хозе Ангел ; Пирло, Гуарин, Хернанес; Кавани, Дестро и Ди Натале ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom