Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Nema opravdanie druze, oni ako mozele da odat do strumica mozele i makedonskite navivacki grupi da odat da gi precekat, posebno komiti koi vazat za Braniteli na Makedonskite nacionalni interesi:pos:
Ај земи пиштол и упукај се...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.878
Nema opravdanie druze, oni ako mozele da odat do strumica mozele i makedonskite navivacki grupi da odat da gi precekat, posebno komiti koi vazat za Braniteli na Makedonskite nacionalni interesi:pos:
Интересен муабет кој доаѓа од човекот што плаче дека нигде неможел да најде ни резултати од Мак првенство, а истиот очекува дека било која Мак група би се информирала за некој натпребар на женска фудбалска екипа. Пошто нели вестите ни се преполни со спортски вести, а истото може да се забележи и на сите спортски емисии посветени на Македонскиот фудбал, срамота што ние не сме биле информирани за настапот на клуб за кој нема кој неслушнал во Македонија.

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Би сакал само тој дечкото погоре да ми објасни нешто... Што подразбира под ,,Ултрас Менталитет '' ? Ние Комити, навивачи на Вардар, требаше да одиме на женски фудбал (ако не се лажам ) за кој ни тие во Струмица не знаеле ??? Вие имате ултрас менталитет и чекавте резултати на нет, за вашиот клуб, ееј ЗА ВАШИОТ КЛУБ , ама да ние не сме ултраси зошто не сме нападнале навивачи на женски клуб кој нашле село без кучиња, и дошле на натпревар каде што ни 90% Струмичани не знаеле за истиот. :facepalm:

Која е врската меѓу Ултрасот и она во Струмица???
Или кај вас во Тетово сите сте ултраси???
И секоја утакмица по 10 000 ултраси :confused:

Јас барем не видов дека бевте во Битола, можда ви фуфка малку од Чекмбари или па уште постите...

Вие сте биле некои ултраси, во зависност од времето (топло,ладно,дожд..) и тибината ја менувате ...море мрш у пм !!!

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Би сакал само тој дечкото погоре да ми објасни нешто... Што подразбира под ,,Ултрас Менталитет '' ? Ние Комити, навивачи на Вардар, требаше да одиме на женски фудбал (ако не се лажам ) за кој ни тие во Струмица не знаеле ??? Вие имате ултрас менталитет и чекавте резултати на нет, за вашиот клуб, ееј ЗА ВАШИОТ КЛУБ , ама да ние не сме ултраси зошто не сме нападнале навивачи на женски клуб кој нашле село без кучиња, и дошле на натпревар каде што ни 90% Струмичани не знаеле за истиот. :facepalm:

Која е врската меѓу Ултрасот и она во Струмица???
Или кај вас во Тетово сите сте ултраси???
И секоја утакмица по 10 000 ултраси :confused:

Јас барем не видов дека бевте во Битола, можда ви фуфка малку од Чекмбари или па уште постите...

Вие сте биле некои ултраси, во зависност од времето (топло,ладно,дожд..) и тибината ја менувате ...море мрш у пм !!!
Абе батали ги глупи зелки ништо не разбираат зборат за ултрас менталитет ,а на гостување во Битола прво коло не биле сеа ќе се вадат пости им било едно друго. Инаку ултрас ментлаите само да знае дека немам пропуштено домашна уткамица минатата сезона еве и сеа на почетокот и на двете бев и против бате и против работнички , гостувања лани во првиот дел само во Штип не бев на сите други присуствував ,во вториот дел имаше забрана за гостување така да само во Кратово успеав да отидам и ќе ми збори за ментлаите неписмени.

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Navivackata grupa na PAOK treba da najavuvaat koga kje dojdat , so kolku avtobusi ke dojdat , a?

Fino lepo onii doshle i otishle . Nema shto tuka.

Ti pogore ne me razbraa dobro , Na deneshno vreme ne svite grupi pishuvaat po facebook twitter i ne znam kade , za toa kade se kolku se i shto ke napravaat . Ne se zamaraat so tie nastani , a ti sea odish kon sid , mi zborish za Komiti I za toa shto ne si bil kaj Singov grad.

Pozz :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.878
Човече никој не збори за тоа да најавиле доаѓање, како не сваќаш дека никој жив во државава врска немал дека воопшто ќе се игра таков натпревар на некоја екипа во спорт од кој нити има некоја информација ниту ништо?

Член од
30 септември 2011
Мислења
101
Поени од реакции
38
Човече никој не збори за тоа да најавиле доаѓање, како не сваќаш дека никој жив во државава врска немал дека воопшто ќе се игра таков натпревар на некоја екипа во спорт од кој нити има некоја информација ниту ништо?
Od ffm izvestile den pred natrprevarot...
http://ffm.com.mk/zenskifudbal/lsh-zh-makedonsko-grchko-derbi-vo-strumica-3138

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
^
Да и сите ние редовно ја отвараме страницата на ФФМ,поготово на тие во Струмица homepage им е :facepalm:

Абе друже ти напишаа и погоре дека ретко кој во Струмица знаел дека ќе се игра некој меч,а не па дека ќе доаѓале и навивачи од Грција.Ја на пример додека на ја прочитав веста,не ни знаев дека постои женски клуб Наше Такси,јебига медиумиве кај нас не се интересираат за машки,а не пак за женски фудбал.

B

Beck's

Гостин
Vidi sea, mozeme do sabajle da se raspravame ama ova e golem udar kon Makedonija, posebno navivacite na ova drzava. Prasav ja, dali nekoj bi se osmelil istoto da go napravi vo Grcija, na vakov nacin, bez najavuvanje i takvi stvari. Gledam na klipot imali i policija, a imalo i stotina gledaci makedonci.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Vidi sea, mozeme do sabajle da se raspravame ama ova e golem udar kon Makedonija, posebno navivacite na ova drzava. Prasav ja, dali nekoj bi se osmelil istoto da go napravi vo Grcija, na vakov nacin, bez najavuvanje i takvi stvari. Gledam na klipot imali i policija, a imalo i stotina gledaci makedonci.
Дај ми го клипот не можам да најдам никаков клип?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.878
Абе дека е голем удар, голем е, ама дека немавме појма за натпреваров истотака е точно. Објавиле на страната на ФФМ ЛОЛ Божем секој ден ја отвараме ние страната на ФФМ.

Иначе сум им шетал на овие со маица Комити во град каде што сите навиваат за ПАОК. Носеа маици ПАОК, и само ме гледаа остро никој не се ни обиде да ме нападне. Имаше и други со маици Комити и со маици ФА.
И со Делии маици им поминуваа, не се ни напрегнаа да ги нападнат.
Во секое време нека дојдат НАЈАВЕНО во Скопје, или нека прошетаат со ПАОК маица...

Лани и полош случај имаше, а ако ви се верува тек годинава 90% открија што се случувало :D
Знаете дека слаба е информираноста за спортски настани, ние едвај ги информираме луѓево за мечеви на Вардар па камоли да се информираат за нешто друго.
Така лани Шверцери гостувале во Кале заедно со тие од Приштина на ракометен меч кој место во Косово се играл тука.
Го имав случајно гледано клипов и година дена врска немав дека уствари ова во Кале било, на крај памет не ми текна. Тек годинава укапиравме дека уствари играле во Кале :pos:
Никој не бил информиран за мечов, никој не ги видел кога дошле и тоа е тоа...

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Абе дека е голем удар, голем е, ама дека немавме појма за натпреваров истотака е точно. Објавиле на страната на ФФМ ЛОЛ Божем секој ден ја отвараме ние страната на ФФМ.

Иначе сум им шетал на овие со маица Комити во град каде што сите навиваат за ПАОК. Носеа маици ПАОК, и само ме гледаа остро никој не се ни обиде да ме нападне. Имаше и други со маици Комити и со маици ФА.
И со Делии маици им поминуваа, не се ни напрегнаа да ги нападнат.
Во секое време нека дојдат НАЈАВЕНО во Скопје, или нека прошетаат со ПАОК маица...
Мои другари им биле доста пати до сега гости на Гејт 7 во Атина(последен пат пред месец-два со Панатинајкос баскет коа играа Олимпијакос), иделе на утакмици и ми кажуваат дека се пренапумпани Грците како навивачи, баш поради тоа што многу наликуваат на планинците од нашата држава. Односно, напаѓаат исклучиво 10 на 1, па и тоа им е малце. Затоа мене не ме чуди што само остри погледи си добивал во Солун претпоставувам.

Инаку што е до мене, мислам дека е доволно ден пред утакмица еден член на Ајдуци да дознае дека доаѓаат и да се организираат. Нема изговор не знаевме, сигурно НЕКОЈ знаел. Ама сепак, Ајдуци се ова, не се некоја сериозна група реално, да беше Скопје друг муабет ќе беше.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ја мислам дека не боли толку што ова го направија навивачиве на ПАОК колку што боли тоа кога ќе видам како Македонци кои се за Партизан носат маици со Партизан и ПАОК.Успут ги знаат пола нивни песни на грчки.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom