Фан Клуб: Фиорентина

Член од
6 август 2012
Мислења
95
Поени од реакции
28
u formacija 3-5-2 koja najverojatno ke ja koristi montella na levata strana bi bil dobar i vargas ama onoj stariot vargas koj znaese da dava golovi i bese motiviran...sega go fatija budalite i nego pa neznae sto mu se desava...inace mislam deka e ubavo da imame uste eden pokraj pasqual bidejki vargas ke go sitnat po se izgleda...mene me plasi toa dete pasqual.nekako znae da kiksa u odbrana, defazivnite zadaci ne mu se bas najdobrata strana...sigurno trenerot go planira tamu kako alternativa romulo ili cassani koi mozat da igraat i po taa leva strana...inace desnata ni e dobro pokriena so cuadrado i cassani...mislam deka eden drenthe bi ni dosol dobro vo slucaj na zaminuvanje na vargas...se na se vo ovaa formacija 3-5-2 ke nema i definitivno prvotimsko mesto za fernandez koj sigurno ke vlaga na mestoto od borja ili aquilani koga rezultatot nema da ni e vo prilog i so cel poofanzivna igra...abe koska tim sme sega uste gomez da dojde i gurame.....

Член од
19 јуни 2011
Мислења
95
Поени од реакции
28
Viviano - Nastasic,Rodrigez,Facundo - Cassani (Romulo),Vargas (Paskval) -Valero,Akvilani,Fernandez - Jovetic,Gomez (Ljaic) moze vaka ali tesko posto on igra nesto kao Jovetic pozadi napagac.....mozda ce ja smeni Montela taktikava u 4-3-3 pa ce mozat i dvajcata da igraat ;)

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
Viviano - Nastasic,Rodrigez,Facundo - Cassani (Romulo),Vargas (Paskval) -Valero,Akvilani,Fernandez - Jovetic,Gomez (Ljaic) moze vaka ali tesko posto on igra nesto kao Jovetic pozadi napagac.....mozda ce ja smeni Montela taktikava u 4-3-3 pa ce mozat i dvajcata da igraat ;)
prvo go zaboravi cuadrado za desna strana , a vtoro pizaro go frli vednas u out :pos:

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Ja mislam El Ham nema da igra prv sostav.Fernandez moze u formacija 4-3-1-2,4-3-3,3-4-1-2 i 4-3-2-1...znaci site osven 3-5-2 :) Moze kako poluspic pozadi napagacite i moze kako levo krilo odnosno lev krilen napagac.Stvarno bi bilo steta takov igrac da sedi.Vilareal pred 3-4 god mu imase staveno klauzula od 50 milioni, znaci ne e bilo koj.Ne za drugo,ke saka da si odi ako ne igra...

Член од
6 август 2012
Мислења
95
Поени од реакции
28
epa mora nekoj u aut jbg ;) a inace so mislis ti,na cie mesto bi gi ufrlil Pizzaro i Guardado???:rolleyes:
pizarro obavezno ke igra vednas pred centralnite defanzivci zaedno so valero i aquilani od desno i levo...a cuadrado bi go izmestil cassani od taa bocna pozicija u formacija 3-5-2,:)
--- надополнето: 14 август 2012 во 23:35 ---
Ja mislam El Ham nema da igra prv sostav.Fernandez moze u formacija 4-3-1-2,4-3-3,3-4-1-2 i 4-3-2-1...znaci site osven 3-5-2 :) Moze kako poluspic pozadi napagacite i moze kako levo krilo odnosno lev krilen napagac.Stvarno bi bilo steta takov igrac da sedi.Vilareal pred 3-4 god mu imase staveno klauzula od 50 milioni, znaci ne e bilo koj.Ne za drugo,ke saka da si odi ako ne igra...
spored mene montella veke e resen za 3-5-2 , no toa neznaci deka vo tekot na mecot toa moze i da go promeni vo 4-3-3 i 4-3-1-2 so cel da igra i fernandez..deckoto e dobar no imal povredi seriozni i zatoa nie go zemavme za tolku mala suma...toa ne znaci deka netreba da se dokaze za da bide prvotimec...:)...plus toa sezonata e dolga , ubavo e da se rotira , nekoj mozebi ke se povredi i taka nataka...ke vidite montel4o ke startuva so 3-5-2, barem u prvo kolo posto mnogu go saka ovaj malio roncaglia koj bil kako kuce vo odbranata ;). el ham i jas mislam deka ke bide edna od alternativite zaedno so ljajic u napad...toj sto sega se ocekuva da dojde ke bide prva postava(gomez ili bilo kol).
inace jas najmnogu iskreno ocekuvam od cuadrado, ke vidite deckoto e strela po desnata strana..kosta 11 milioni...dojde kaj nas na pozajmica so moznost za otkup na polovinata od sopstvenosta t.e 5, 5 milioncinja...pozz;)

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
I jas ocekuvam od Cuadrado mnogu.Da go stavi Cassani na klupa i da go otkupime letoska celosno

Член од
19 јуни 2011
Мислења
95
Поени од реакции
28
што ти е бе идам у кладилиница и ставам 100 евра на трета титула :)
јас сум задоволен од трансферов летово, од тоа до сега, има простор уште нешто да се донадогради. посебно мерак ми прави што дојде вивиано, ми се допаѓа како ја тераат работата, не како лани сеа ќе дојде, сеа ќе дојде и на крај пропаѓа целата работа. ја истараа работава со вивиано до крај како што треба, браво. малку сум загрижен за средниот ред, не ги знам баш играчите што дојдоа, реално оваа сезона имаме доста нови, целосен ремонт на тимот одвај чекам да видам како ќе се вклопат. според мене новиов ел хам. е голем талент битно, исто египјанецот да видиме што човек е, има и доста играчи кои важеле за големи таленти али не се носеле добро со притисокот и ние ги собираме да им ја вратиме самодовербата, меч со две острици се надевам ќе биде подобрата страна за нас овој пат.
majstore aj ako si ozbilen za ova 100 evra itn kazi mi kaj moze da ja igram Viola-sampion posto dosega ne sum videl u bilten vakva igra (bar za prvenstva)...... moze? 100 e se mnogu ama bi puknal 2-3000 den ;) samo nemoj da mi reces na internet oblozuvalnica :)

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
majstore aj ako si ozbilen za ova 100 evra itn kazi mi kaj moze da ja igram Viola-sampion posto dosega ne sum videl u bilten vakva igra (bar za prvenstva)...... moze? 100 e se mnogu ama bi puknal 2-3000 den ;) samo nemoj da mi reces na internet oblozuvalnica :)
хаха не знам, онака ми дојде лупнав дека би ставил 100 евра за шампиони. оддамна немам играно спортска и не знам дали има кај нашиве, али мислам дека обично има за секое првенство :unsure:

Член од
19 јуни 2011
Мислења
95
Поени од реакции
28
хаха не знам, онака ми дојде лупнав дека би ставил 100 евра за шампиони. оддамна немам играно спортска и не знам дали има кај нашиве, али мислам дека обично има за секое првенство :unsure:
hehehhe kaj nas u Tetovo nema takvo nesto pa zatoa prasav a jako bi bilo da gi zakacime stvarno i dogodina u maj negde da se oparime uboo (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom