- Член од
- 14 октомври 2009
- Мислења
- 431
- Поени од реакции
- 295
Луѓе , ми тербаат свидетелствата од средно кои што моментално се на факс. Е сеа, дали работи некој од службиве за да одам да ги земам и дали се плаќа за тоа (ми кажаа 500 ден. дека требало) ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Луѓе , ми тербаат свидетелствата од средно кои што моментално се на факс. Е сеа, дали работи некој од службиве за да одам да ги земам и дали се плаќа за тоа (ми кажаа 500 ден. дека требало) ?
А архива да не работи? Можеби би можеле да ми завршат работа.http://www.eccf.ukim.edu.mk/studiranje/studentski-prashanja/podignuvanje-na-lichni-dokumenti
Се плаќа 500денари..
А студентски моментално не работи, од 08.08 ќе почнат со работа.
А архива да не работи? Можеби би можеле да ми завршат работа.![]()
Од кога ќе бидат уписите после колку дена би требало да ги има прелиминарните резултати отприлика?
prasanjevo mozi ne e ekonomski povrzano no gledam vo obrazovanie ova e edna od poaktivnite temi . Se upisav za na fakultet na toa elektronsko prijavuvanje i na stranata od fakultetot mi pisuva deka mi e potreben ID brojot kade mozam da go najdam ja toj broj?
istoto i mene a sega da vidam dali e toj broj so mi kazuvas tiСе пријавуваш на страната и пред да ја испратиш пријавата имаш горе десно еден број.
На тој ли мислиш ?
--- надополнето: 11 август 2012 во 12:03 ---
А иначе мене ми дава можност повторно да ја испратам пријавата.
Еднаш веќе ја пратив, и сега пак ми дава можност.
Што ќе се случи ако ја испратам повторно ?
sam eden broj vidov gore desno i toj broj bese broj na prijava primer 1034 za nego valda se raboti.Се пријавуваш на страната и пред да ја испратиш пријавата имаш горе десно еден број.
На тој ли мислиш ?
--- надополнето: 11 август 2012 во 12:03 ---
А иначе мене ми дава можност повторно да ја испратам пријавата.
Еднаш веќе ја пратив, и сега пак ми дава можност.
Што ќе се случи ако ја испратам повторно ?
Ај вака сеа оти ја сум ептен новак кога е факултетот во прашање, а од септември ќе тргнам на економски, така да ме интересира во текот на еден семестар колку пати се полага, т.е на колку колоквиуми се дели, и како оди тоа цела постапка, дали секој предмет на два пати или како оде тоа? И изборните дали се полагат во таа една цела колоквиумска недела? И колку изборни имаш во текот на цела година, по еден во семестар или како?