Ај само јас и Анчо ќе бидиме сериозни на темава, денес нешто не сум хејтерски расположен
:
Во пијана состојба возев во рикверс на семафорите кај банкана со исклучени светла а другарот преку прозор отворил чадор и се смее, се измочав на сред раскрсница кај мими маркет, се чукнав со колата во тунелот кај Liquid (и ден денес имам огромна гребаница на десната страна од колата од крај до крај), со пур пена ја испрскав на една шмизла на косата (претпоставувам после тоа требеше да се шиша лустер), направив тешка собраќајка на 16 години при што ја украдив колата на татко ми, и опцув на класната, и залепив мастика на столот и сакаа да ме избркаат од школо, сум пробал : бело, амфета, пико и ганџа,сум учествувал во неколку групни тепачки во дискотеки, пеев на микрофон во Арена на настапот на Џони Лајв или Жаре Берберот (не сум сигурен кој имаше свирка) но знам дека ми свиреа сите додека пеев
, имав секс со другарката на девојка ми, во 7-8 оделение бев Љубаништа со друштво 2 дена без да знаат моите каде сум (при тоа се кренало потера по мене), на другарот му организиравме ергенска вечер- ден пред свадбата (со трбушен плес/танчерка од 2000 денари- една ороспоѓа што ми ги собра парите за поклон на свадбата и 200 евра донирани во алкохол, при што наредниот ден човекот не ни беше свесен дека прави свадба), го претставив мојот комшија пред еден негов муштерија дека е наглув и треба да вика кога зборува со него (што се направи добар сеир при нивната конверзација).... ама тоа не е ништо во споредба со кога ги излажав сите дека девојка ми е бремена и треба да се женам на 17 години
- е таква паника/трагедија предизвикав кај моите што после тој коментар 3 години никој не ме веруваше што им зборувам (додека ми заврши пубертетот).... и некој слични ствари што не се сеќавам.
Али
чоеков (мој добар друг) е врв на глупостите, само ќе кажам дека пред 10тина години им пријави бомба во Гиназија и дури специјалисти од Скопје со хиликоптер имаа пратено за да ја деактивираат
За друго сам нека си зборува, а јас само ќе се присетувам и смејам