Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.474
Поени од реакции
9.194
toneme li toneme, site idat so po nesto napred nie nazad de nazad, golovi da ne moze covek da najde. Slobodno mozat oro igracite da frlat sred natprevar bez nie da znaeme
можат слободно една пијанка да направат а нас некој да ни рсакажува дека гинеле на терен, а публикава може по улици да се тепа во знак на солидарност на играчиве што го дале вистинското од себе.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Какви притисоци бе не туку плачете.....
Ни П немаше од притисокј....
То педерчето (линискиот судија).... си го доби заслуженото,да му ебам слепецот...:mad:
Два пати крева без врска офсајд....посебно при ситуацијата кога нашиот играч излегуваше сам пред Ников...
За џабе ќе јадиме казна....за некој слепец кој не заслужува дневница....
И си доби некој предмет...заслужено,шо очекуваше?
Ни притисок имаше од управа ни ништо..
Напротив,играчите на Шкендија беа ПОФАЈТЕРСКИ расположени...
Кога беше гужвата(со црвените картони),се собраа како глутница волци врз неколку играчи на Пелистер....не се уплашија...шо е за респект...
За разлика од нив нашите играчи,освен Елмазовски и уште двајца сите си дремеа на сопствената половина...
А овие ги тргачат нашите играчи...:нинџ:
Која смешна слика...:facepalm: .(па после ќе плачиме кога ќе не шлакаат на гостински терен).....:tapp:
Уште еден доказ дека во Битола нашите и да сакаат не знаат да направат притисок,не ги бива едноставно...:D
Ставрев ја изгуби контролата врз мечот,посебно на почеток на второ полувреме....требаше да се расфрла со жолти,дозволи груби стартови,и после ситуацијата изгуби од контрола...
Како и да е,реално реми,Шкендија ме изненади,навистина добра екипа,пред се беа поспремни од нас на кондиција....тука не решија....
Среќа шо брзо се вративме по примениот гол...

Член од
22 мај 2011
Мислења
255
Поени од реакции
93
Akose zemat vo obzir site slucuvanja vo klubot ova e odlicen rezultat protiv Pelister vo Bitola.Na igracite seuste ne im se isplateni poslednite 9 plati..Seuste ne se znae koj ke bide presedatel na klubot ovie dva dena definitivno ke se znae.

Kako sto mi kaza Pelister igrase mnogu grubo saka na sila da tepatt ama ne im uspealo ( a zaboravia deka ke ima revans vo tetovo).Ilir i Ertan ima nedorazbiranja koga Ilir bese vo Shkendija i koga nastana bojkotot se zakacile nesto i eve na natprevarot dvajcata go izvlekoa gnevot i dobija zasluzeni crveni kartoni.

Sledno kolo so Horizont vo Strumica , potoa ni doaga Metalurg vo Tetovo.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Момци, има ли на некоја телевизија извештај од нашево јадно првенство и во колку саат е?

За титула мислам дека нема дилема, Вардар па Металург.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.047
Момци, има ли на некоја телевизија извештај од нашево јадно првенство и во колку саат е?

За титула мислам дека нема дилема, Вардар па Металург.
Не бе брат каков извештај :)
Извештаи нема од времето кога даваа на МТВ, уште Саса и Осогово беа прва лига :)

Едно време на Алсат даваа, али не ја следам телевизијава така да нека одговори некој фан на Шкендија...

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.474
Поени од реакции
9.194
Извештаи нема од времето кога даваа на МТВ, уште Саса и Осогово беа прва лига :)

Едно време на Алсат даваа, али не ја следам телевизијава така да нека одговори некој фан на Шкендија...
ајде да организираме една петиција до тоа кретените од МТВ да даваат барем некој снимки, ....ако не друго барем збор да си потрошиме, никогаш не се знае.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
во неможност од пласирање на информаци на ФАН КЛУБ ШКЕНДИЈА (не ги знам стварно причините), информација дека сагата околу управата заврши- Нуриман Шакири(досегашниот) останува преседател

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

.
ех, тоа беа легендарни извештаји.... најавата шпица со топката! :гик:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.047
ех, тоа беа легендарни извештаји.... најавата шпица со топката! :гик:
И мелодијата ја памтам :D
Сум запамтил дека од Струмица се јавуваше Жан Пијанманов (или нешто така) :icon_mrgr:

B

Beck's

Гостин
во неможност од пласирање на информаци на ФАН КЛУБ ШКЕНДИЈА (не ги знам стварно причините), информација дека сагата околу управата заврши- Нуриман Шакири(досегашниот) останува преседател
Losi vesti ni donese(n) iako ja razbrav deka i dvajcata ke ostanat

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Akose zemat vo obzir site slucuvanja vo klubot ova e odlicen rezultat protiv Pelister vo Bitola.Na igracite seuste ne im se isplateni poslednite 9 plati..Seuste ne se znae koj ke bide presedatel na klubot ovie dva dena definitivno ke se znae.

Kako sto mi kaza Pelister igrase mnogu grubo saka na sila da tepatt ama ne im uspealo ( a zaboravia deka ke ima revans vo tetovo).Ilir i Ertan ima nedorazbiranja koga Ilir bese vo Shkendija i koga nastana bojkotot se zakacile nesto i eve na natprevarot dvajcata go izvlekoa gnevot i dobija zasluzeni crveni kartoni.

Sledno kolo so Horizont vo Strumica , potoa ni doaga Metalurg vo Tetovo.
Грешно ти кажале. Ако Пелистер играше грубо незнам шо да речам за играта на Шкендија. А со ова дека има реванш во Тетово сакаш да кажиш дека ќе му слезите во тунело на играчите?

B

Beck's

Гостин
Грешно ти кажале. Ако Пелистер играше грубо незнам шо да речам за играта на Шкендија. А со ова дека има реванш во Тетово сакаш да кажиш дека ќе му слезите во тунело на играчите?
Nisto ne saka da kaze, samo postira svoe mislenje. Ako ima dobro gostoprimstvo, istoto ke se desi i vo Tetovo. Ne mora sekoe mislenje da go sfatite seriozno, sepak na forumot moze sekoj da se zacleni i da postira

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom