Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Кој не бил на стадион, нека не коментира дека била наместена утакмицава. Ако не излезе некој резултат како што сте очекуеле, немора да значи дека е наместена. Аман со муабетиве.
Точно дека лани се местеа утакмице, ама тоа го знаеја свите. Годинава им е ветено и на играчите дека нема да има местења. Да видевте како реагираја на крај на утакмица газдете заради недосудениот пенал 15 минути пред крај, немаше да викате дека била местена.
Ама сами са криви играчиве, имаја добри шансе цела утакмица, ама за жал нема шпиц што ќе даде гол. И таман Тетекс напрае притисок, следеше контра и бап 0-1. Тоа е тоа.

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
Не почнујте моабети дека била наместена зошто немаше Н од намештаљка... едноставно немавмо среќа... и судијата не ни досуди 2 пенала али тоа е... иначе тимов ни е добар дечките играја борбено али како што пиша некој погоре нема шпиц што ќе даде гол... али ајде да се надевамо на подобри резултати у наредните кола

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.268
Поени од реакции
3.290
Братучед ми е.
Прашав најнормално, зашто рака на срце ама по тоа беше познат Тетекс прошла сезона.
Ne stanuva zbor za nikakov izreziran rezultat..Kazaja pogore celo vreme napagjavme a ovie samo preku kontri odea,kako i sto padna golot vo 90' min.

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Немаше само 20, сигурно имаше над 100-150 низ цела трибина, ама никаква организираност, пак истите проблеми.
Малку да се воигра тимов со новите играчи и ќе има резултати. Незнам зошто го ставија овој Мариќ, требаше да игра Трајковски. Колку фали еден Клечкароски у ваков тим.

DUKESSINCE1988

THE DUKE LORD
Член од
20 јануари 2011
Мислења
260
Поени од реакции
46
ne zborite gluposti kakva namestaljka utakmicava barem vo toj pogled bese regularna.edinstvena ne regularnost bese sudijata ednostavno ne utepa.pri sekoj najmal kontakt sudese faul za turnovo.za penalite da ne praem muabet.za prvata situacija aj da recemo deka bila somnitelna ama vtorata pri udarot na miki bese cist penal.so dvete ruke ja dopre topkata tueka morase da svirne,zgora na toa sudijata bese na nekolku metra od igracov na turnovo.sto se odnesuva na vojvodi imase okolu 100 ama rastrkani niz cela tribina,ama mora de se kaze deka nekoj od poistaknatite vcera ne dojdoja na utakmica zosto samo oni znaa.da kazem i uste deka igrata na teteks i ne bese tolku losa za razlika od lani kade kade smo podobri.se nadevam deka na slednava so renova ce igraat i nastovski i bozinovski,ako e sredeno sve so dokumentacijata,pa da imamo stvarno dobra ekipa.edinstveno sto me plasi e toa deka nemamo gol igrac,nekoj koj sto znae da se namesti u zadadena pozicija i da dade gol,a ne kako vcera sakaa so sve topka u gol da vleza.

Член од
11 мај 2011
Мислења
393
Поени од реакции
96
Наредно коло со Ренова ќе игра Настевски би требало и Божиновски сертификатот денес треба да дојде.

Член од
26 јули 2011
Мислења
39
Поени од реакции
41
У субота пак со Ренова, незнам зашто ама когај играмо со Ренова некако ич немам воља за на стадион, едноставно Ренова ни го зеде редот, незнам што да мислим ни станаја ка пеницинлин едноставно, никако не можемо да ги победимо, ја мислим ка негативна традиција што имамо со Ренова немамо со ниеден тим низ Македонија, ако мие смо лекот за Шкендија, Ренова дефинитно е за нас :( ај мислим дека оваја утакмица ќе се смени нешто у наша полза, ама песимист сум, незнам зашто ама последниве године неможемо никако да ја победимо Ренова, уствари и не ни памтим и когај смо ја тепале, страшно , ама Ренова има некој кадровски промене мислим дека сеа имамо шанса да срушимо многу многу лоша традиција, ама пак че речем едноставно кошмар не стана Ренова, смо имале и играчи плус и пак смо губеле смо воделе и по 2 - 3 гола не стигале ни израмнуале, башка тоа што ги местеја зборим само за регуларните, со еден збор катастрофа, сеа мислим дека му е шансата, у субота се игра нели или грешим ја таке мислим дека слушнав.

Член од
26 јули 2011
Мислења
39
Поени од реакции
41
Пак го стаеле Ставрев да суди па не е можно ова свака утакмица со ренова он да ја суди, првенствово ни е тотално нерегуларно страшно, лани еден аутриктер (линиски) судија, дебел еден со образи право селско дете, судеше на тетекс најмалу десет утакмице, тоа го приметив, тотално нерегуларно на кого да кажеш ова ќе се смее, едни судије суда само на определени клубој.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Више 4-5 утакмице по ред суди Ставрев на Тетекс-Ренова, и буквално на секоја утакмица има по 2-3 катастрофални грешке у корист на Ренова. Еве го за утре пак он судија, ова е више невидено....

Kajgana Shop

На врв Bottom